Zveza Hokey se je nasprotovala izjavam gospoda Černoška in grozila, da bo tožila

Igralci zveza, zato je njen šef Černošek prišel v ponedeljek z relativno oster izraz, ki se je nagnil k sindikata, njen predsednik, Thomas King, Zveza strokovnih klubov in agencije BPA.

Združenje dan, ko je prišel do nevtralizacija, na kateri točki v točki analizira posamezne pripombe in obtožb.

“Kar zadeva preglednost uporabe javnih mest, za katera izjavo CAIHP ugotavlja, je državna pomoč izvaja v različnih programih, ki natančno določa, kako prispevne stopnje in namen, za katerega se lahko uporablja.Izobraževanje mladinskih klubov program za podporo nadarjenim mladim, z vsemi sredstvi programa, katerega cilj je mladinskih trenerjev v zvezi, “piše uniji.

Po njegovem mnenju je uporaba sredstev redno revidirane in spremljati. “Zadnji pregled uporabe sredstev iz državnega proračuna za podporo športnih dejavnosti za otroke in mladino, ki zagotavlja športne objekte, organizacijo športnih prireditev in podpora sani hokej, izvedenih v letu 2014 Urad za vrhovne revizijske, in v primeru ČSLH ugotovljenih nobenih napak ali pomanjkljivosti.”

Unija se odziva tudi na splošno podporo mladih. “Naložbe na tem področju, so najhitreje rastoča postavka v zveznem proračunu in v zadnjih petih letih povečala za 80%, od 47 do skoraj 90 milijonov CZK.Med njimi so tako zastopanosti mladih in podporo mladinskih klubih, ali Academy ČSLH (več kot 30 milijonov CZK) Projekt hokejske opreme za otroke (30 milijonov CZK) ali na novo zagotavljajo strokovne trenerjev mladih za najmanjših klubov. ”

upravljanje češkega hokeja ugotavlja, da je javno dostopen na spletni strani Ministrstva za šolstvo in pritisnite informacij CIHA na vse ustrezne informacije. “To je primer nagrad profesionalnih hokejistov ne morem reči.”

Društvo v sporočilu za javnost opisuje kot zaskrbljujoče, da Černošek kot predsednik CAIHP očitno ne zavedajo, da so vse formalnosti, povezane s financiranjem Extraliga rešiti sporazume med BPA in posameznikom klubi. . “V nasprotnem primeru, gospod Černošek v tem kontekstu ne vklopi CIHA, katera sredstva ali javnih subvencij strokovno konkurenca ne podpirajo,” se sprašuje Thomas King

Association: CAIHP sama obsojen zaradi nesposobnosti

dodatno šef CAIHP javno napovedal, da bo nosil pravne posledice za lažne trditve v zvezi z domnevno izjavo zveznega predsednika zneska finančne subvencije za hokej.To je stavek: “. Ministrstvo za šolstvo je skoraj zagovarjajo, ko govorimo o višini subvencije za hokej, ki je po mnenju g King za smeh”

kralj zahteva javno opravičilo za ta petek, njegovo točno besedilo pošlje v torek popoldne mediji.

v resnici pa je bil verjetno zaradi kraljevih besedah, ki sredi aprila odzvali na razsodbo minister za šolstvo in Marcel Chládek. Želel je preveriti ves državni denar, ki je šel skozi hokej med letoma 2012 in 2014.Izjava Kraljeva opisal kot duhovit, kot ena pred kratkim potekel pregled in ugotovili nobene kršitve zakona -. več o tem TUKAJ

Združenje tudi zato, ker kaže, Černoška nesposobnega vprašanja financiranja in hokejske nepoznavanje pravne podlage. “To je eden od glavnih razlogov, da CAIHP še – kljub izredno prijazen odnos unije. – niso sodelovali v Češki hokejski okolju, na mestu, kjer bi lahko bili prvotni”