FA nem fog semmilyen lépést tenni Angliában a játékosok kirándulása során

A Jordan Henderson és Adam Lallana úgy értik, hogy megszökik a labdarúgó-szövetség szankcióját a Bournemouth-i csíkklubba való látogatásuk után, miközben Angliában nemzetközi kötelessége van, de az uralkodó szerv most szigorítja a magatartási kódexét. Angliában a játékosok meglátogatták a csíkklubot. Spanyolország múlt héten.

Mivel Gareth Southgate a Skócia veresége után Henderson, aki Angliát a spanyoliai 2-2-es Wembley-ben kapta meg, a leesést követően adta le a játékosait, és Lallana nem szakított meg semmilyen formális szabályt, Miután bízott a csapatában, hogy Betclic mobil sportfogadás ésszerűen viselkedjen, az ország ügyvezető igazgatója okkal érezheti magát egy kicsit leereszkedettnek.

„Minden Anglia személyzetének felelőssége, hogy mindig megfelelő módon viselkedjen” – mondta az FA. n nyilatkozat. „A szabadidővel kapcsolatos politikánk felülvizsgálata a nemzetközi kötelességek mellett.”

Bár úgy véljük, hogy az FA úgy döntött, hogy megtiltja Anglia játékosait éjszaka a nemzetközi kötelesség alatt, és azt is jelezte, hogy eltölteni fogják több időt tölthet a St. George’s Parkban, mint a Watford népszerű Grove szállodájában, mielőtt a játékokat Henderson és Lallana nem sértették meg a játékosok magatartásának kódjával.Lényeges, hogy az új változat valószínűleg felváltja a meglévő rendszert, amely csupán általános iránymutatásokat kínál Betclic regisztrációs bónusz bizonyos kifejezetten meghatározott szabályokkal.

A remény az, hogy ez kiküszöböli az Anglia szokásos Wayne kapitányát körülvevő kínos fururát Rooney, aki a Skócia játékát követő éjszaka után a Grove-i esküvői parthoz csatlakozott, elképedt volt. Bár a sérülés a Manchester United előremozdította a spanyol játékot, az ő viselkedése garantálta az angol játékosok magatartásának ismételt megjelenését, mint forró témát.

Ennek megfelelően az FA tisztviselői azt is Betclic üdvözlő bónusz vizsgálják, hogy a Southgate más tagjai is ugyanazon az estén a londoni éjszakai klubban későn került sor.