Betclic

Betclic bonusSpletno mesto Betclic je resnično čudovito spletno mesto in je bilo zgrajeno v mislih uporabnika. To se glede na postavitev zelo razlikuje od drugih športnih knjig.

Glavni navigacijski meni s svojim belim besedilom na rdečem ozadju resnično izstopa in vsebuje glavne izdelke, ki jih Betclic ponuja. Šport je prva točka menija na levi strani.

Pod to glavno navigacijo je sekundarni navigacijski meni, ki je belo besedilo na temno sivi podlagi, spet zelo enostavno na oko in vsebuje tri glavne športe z gumbom za dosego vseh drugih športov v enem kliku.

Za razliko od številnih mest z levo in desno stransko vrstico, mesto Betclic nima. Vsa vsebina je v središčnem delu z vrsto prihajajočih dogodkov z različnimi kvotami in trgi. Na naši spletni strani boste našli tudi informacije o Betclic bonusu in mobilni aplikaciji Betclic.

Zgoraj je drsnik s sedmimi diapozitivi, vsak pa se osredotoči na prihajajoči dogodek s kvotami in kliki na več kot 250 trgov na vsakem.

Betclic je zelo spletna stran, osredotočena na nogomet, zato so ponudbe v tem drsniku resnično usmerjene v nogomet.

Celotna barvna shema zelo dobro deluje z belim besedilom na rdečem ali temno sivi podlagi, odseki odsekov pa so prikazani s črnim besedilom na belem ozadju, s krepkimi rumenimi gumbi, ki prikazujejo kvote. Uporabnik zelo enostavno najde točno tisto, kar želi.

Betclic je zelo ljubitelj nogometnih stav in ko smo opravili pregled in primerjali kvote v primerjavi z velikimi velikimi ulicami in spletnimi imeni, so bili v stavah na nogometne kvote očitno v Top 3. To je vsekakor njihov najmočnejši šport do zdaj.

Na splošno tečejo pri vseh športih 6,6%, vendar v mnogih od njih res niso privlačni. Tu je nekaj primerov.

Tenis 8,1%, košarkarske stavnice 8,1%, baseball 5,1%, hokej na ledu 6,5%, Am. nogomet 4,9%.

Kot lahko vidite, jih tenis z 8,1% uvršča na 20% pri ponudbi kvot za ta šport. Pokaže se, da boste morda pri različnih športih želeli imeti račune pri različnih stavnicah. Zagotovo je ena stvar. Če ste nogometni udarnik, bi moral biti Betclic visoko na svojem radarju kot mesto, na katerem lahko postavljate svoje stave na footie.

Betclic je z močnim poudarkom na nogometu zelo močan.

Ob pregledu spletnega mesta smo si ogledali dve veliki polfinalni tekmi Lige prvakov med Ajaxom proti Tottenhamom in Liverpoolom proti Barceloni. Obe tekmi sta imeli na vsaki tekmi več kot 270 trgov z zelo širokim in pogosto edinstvenim naborom na igre.

Nekaj ​​primerov edinstvenih stav, ki jih morda ne boste našli na drugih spletnih mestih, vključuje:

– Tekma in cilji – Predvidite zmagovalca tekme in premajhni / preko golov
– Rezultat tekme in ekipa, ki prvi doseže zadetek.
– Dvojna priložnost in obe ekipi za zadetek. Torej pri tej stavi lahko podprete ekipo A in žreb ali ekipo B in žreb ali ekipo A ali B in to združite z da ali ne, da bosta obe ekipi dosegli rezultat
– Rezultat prvega polčasa in obe ekipi za zadetek

Kot vidite, je to le nekaj edinstvenih stav, ki jih imate na betclic.

Betclic partners:

Betclic Slovakia Betclic Hungary Betclic Betclic Kazak Betclic Estonia Betclic Hungaria Betclic Georgia Betclic Ukraina Betclic Betclic Hungary Betclic Armenia Betclic Bielarus Betclic UK Betclic Slovensko