Unibet pariuri sportive

Unibet pariuri sportiveNu a fost nimic ca anul 2012. Dar nimic nu ar fi ca anul 2012. Pentru că, în acea zi a lunii iulie, când Kayla Harrison a trecut de la senzația judo necunoscută la cea americană, totul a explodat în interiorul ei: abuzul sexual al unui antrenor anterior, anii de luptă Unibet pentru a se dovedi puternici și realizarea că ea a fost prima femeie din SUA care a câștigat un aur de judo. Ea a fugit. A sărit. Ea a tipat. Ea a plans. Rare a fost olimpia care a sărbătorit felul în care Kayla Harrison a sărbătorit când a obținut prima ei medalie de aur. Miercuri, ea a alergat și a sărit și a țipat. Doar nu atât de mult. În schimb, ea a stat pe standul de medalie și a Unibet cântat bannerul Star Spangled. Femeile de lângă ea trebuie să fi auzit. Jumătate din arenă ar fi auzit. Dar ea a dat multă senzație de rușine.Imnul se juca, dorea sa cante, ce altceva te-ai fi asteptat de la un prieten de Ronda Rousey, care s-ar putea sa se alature in curand in UFC? “Sunt o femeie cu multe talente si cantat este unul dintre ei “, a spus ea. “Ar fi trebuit să mă vezi când dansez.” Harrison este genul de poveste pe care fiecare părinte al fiecărei fete ar vrea să le spună fiicelor lor. La fel ca Rousey, steaua UFC care a câștigat un Unibet bronz la Jocurile de la Beijing din 2008, este o supraviețuitoare, o luptător și o femeie care refuză să creadă că genul definește pe oricine într-un sport de luptă. Înainte de Londra, ea a povestit în repetate rânduri despre modul în care un fost antrenor, Daniel Doyle, a abuzat-o sexual și cum a raportat în cele din urmă abuzul și sa mutat în Boston unde faimosul tată și fiu al echipei judo, James și Jimmy Pedro, au construit-o într-un Olympian.După Londra a devenit o voce esențială pentru Unibet abuzul sexual, pornind o fundație pentru victime pe care ea a numit-o “Fearless”. Jocurile Olimpice de RIO: traseul cu bicicleta, judo și Andy Murray avansează – live! Citește mai mult

Luptele ei miercuri în divizia de 78 kg au fost într-adevăr neînfricate. Olimpiada ei era neînfricată. Lupta ei cea mai apropiată a fost meciul de medalii de aur, când a forțat pe Audrey Tcheuméo din Franța să deconecteze cu doar trei secunde rămase. Ea a fugit din mat și a intrat în brațele lui Jimmy Pedro. Încerca să sară în tribune. Ea sa scurs cu steagul american și ea a Unibet aruncat înapoi capul și a țipat. Când sa oprit în sfârșit, a spus că ultimii patru ani de când Londra a fost “cea mai grea din viața mea”.A existat presiunea de a repeta cerințele pe care le apare la fiecare turneu judo peste tot și împinge și se luptă pentru a-și menține statutul de elită. Acolo, de asemenea, era genunchiul stâng dureros care sa dovedit a fi o problemă de ligament și a necesitat o reconstrucție în 2013. Nimic nu a fost ușor. Totul a rănit. De multe ori dorea să se oprească. – Nu cred că se va întoarce de la asta, spuse Pedro. Și totuși ea a făcut-o. “Când am apărut astăzi am știut că am muncit mai mult decât toți și nimeni nu a fost de gând să ia asta departe de mine”, a spus ea. au apărut întrebările UFC. Harrison le primește aproape zilnic acum. Având în vedere modul în care Rousey a trecut de la un bronz de judo la un superstorm, presupunerea naturală este că și Harrison va. În martie, a declarat pentru Guardian că are Unibet două opțiuni de carieră post-judo, iar MMA este una dintre ele.Nu a spus ce a fost atunci, deși a vorbit în trecut despre a vrea să fie un pompier. Ea a fost necaracteristică vagă despre un viitor UFC miercuri, spunând că a vrut să se bucure de a doua medalie de aur pentru câteva zile înainte de a decide cu privire la următoarea ei urmărire. Oricare ar fi, nu va fi judo. “Sunt retras”, a spus ea. Poate că va trebui să decidă dacă îi place să lovească oamenii sau să fie lovită. Mulți non-boxeri nu se pot adapta la acest aspect al luptei MMA. Ea a spus în trecut că aceasta este ceva la care ea încă se obișnuise în timpul Unibet puținelor sale aventuri în sport. Dar toate acestea pentru o altă zi.UFC poate aștepta.

“Sunt sigură că se uitau astăzi”, a spus ea. “Dacă nu au fost, au dispărut.”

Cineva a întrebat despre cămașa “Fearless” pe care unii membri ai familiei i-au purtat miercuri. Ea a zâmbit și a spus că aceasta este o amintire constantă nu numai pentru ea însăși, ci și pentru copiii care sunt ajutați de fundația ei. Cuvintele sunt mai mult decât o colecție de scrisori, a spus ea, este o mentalitate, o credință, un far.

“Vreau ca acești băieți și fete să se simtă neînfricați și să știe că există o lumină la si apoi o medalie de aur “, a spus ea.

” Și poate două medalii de aur. “Apoi a râs din nou.