Gareth Bale új Real Madrid szerződést sportfogadás kötött a Ronaldo-méretű bérekben

Gareth Bale tárgyalásokat folytat a Real Madriddal egy új, hosszú távú szerződésről, amely ugyanazon fizetési kategóriába kerül, mint Cristiano Ronaldo és Lionel Messi. A 27 éves előremutatónak három éve kell foglalkoznia az üzletével, amelyről számoltak be, hogy hetente 300 000 fontot érnek el, de a Real azt akarja, hogy hatékonyan kösse le őt a felső szintű karrierjének hátralévő részében. Új Uefa elnök, Aleksander Ceferin ígéretei a Bajnokok Ligája üzletének felülvizsgálatára Tovább

Az egyik részlet, amelyet még véglegesítünk, a Bet365 internetes sportfogadás megvásárlási záradék értéke. Csillagászati ​​jellegű lesz, és 500 millió eurós (427 millió font) összegről beszélünk.Ezek a záradékok a spanyol futballban gyakoriak, és a Real elnöke, Florentino Pérez szerint Ronaldo 1 milliárd euró értékű. – Cristiano esetében ez 1000 millió euró – mondta Pérez tavaly a Cadena Cope rádióállomásnak.

A Bale-szerződésről szóló tárgyalások elhúzódtak és bonyolultak, ami nem meglepő, hiszen kilenc- számadatok. A szerződés szerkezete és a törvényes kisméretű nyomtatványok rengeteg előrelépést eredményeztek.

Mindazonáltal mindkét félnek megvan a szándéka, hogy megoldást érjen el, és a Real kész arra, hogy tükrözze Bale állását a játékot az sportfogadás online ajánlat pénzügyi feltételeivel. Úgy vélik, hogy kiemelkedő szerepet tölt be a Ronaldo és a Messi közelébe szoruló játékosok zenekarában, akiket általában a világ legjobbjai közé tartanak.Ronaldo 31 éves, és Bale, aki egy hatalmas kiránduláshoz vezet a fizetéséhez, úgy lett eldobva, hogy sikeres legyen, mint a Real.

Bale a Tottenham Hotspur-ról 2013-ban aláírva 100 millió eurós díj, és a Realban szereti az idejét. Nem akar máshová menni, annak ellenére, hogy rengeteg érdeklődés van, beleértve a Premier League-t is. Bale legalább a következő hat vagy hét internetes sportfogadás évig látja magát Realban. A Bernabéu-ba költözés óta kétszer nyerte meg a Bajnokok Ligáját, együtt a Copa del Rey-vel, a Klub Világbajnoksággal és az Uefa Szuper Kupával.