Vse ali nič. Slovaki se zanašajo na Francoze in berejo Čehe

Slovaki čakajo na konec svoje tekme v skupini A Match z Belorusijo (igranje od 16.15).

Mogoče bo vse v zvezi s tem, ampak bo le malenkost slovo Ramsayjevim fantom na letošnjem svetovnem prvenstvu. O karakteru muškice se odloča o rezultatu opoldanskega boja med Francozi in Švicarji, v katerem lahko moški z helvetističnim križem na prsih zmagajo, da bi dosegli napredek med osmimi najboljšimi hokejskimi ljudmi.

” Nismo si želeli priti v to situacijo.Nimamo nič drugega kot držati prste na Francozih, «je dejal Tomas Jurčo za Pravda.sk po porazu v ponedeljek od Rusije.

Odvisnost od francoske pomoči ne marajo vratarjev Mark Čialak. “Nisem navajen nihče drugega. V takem položaju še nisem bil.

Slovaški hokejski igralci ne bodo morali biti v takšni situaciji.

Junaški nastop proti Švedom jim je dal samo točko, Švicar pa ni dosegel niti zadetka. z Bohemijci jih je ujel med prste.Martin Nečas in Martin Nečas sta se uvrstila pred 9 sekundami pred tretjo sireno, Slovaki pa so pustili le tolažilno točko, ker je Dmitry Jaškin dosegel dodaten čas.

Ramsayev kader ni le za ta poraz, ampak tudi za vest.

“Žal nam je za vse točke, ki smo jih izgubili. Ne samo proti Čehom, “priznava Andrej Seker.

Kapitan ekipe, ki se predstavlja s kontroverznimi nastopi, ima dva osebna neprijetna spomina. Dvakrat je dosegel svoj gol, eden po šolski napaki, ko ni držal enega od osnovnih navodil in je dosegel golman vratarja v strelu.

Pred tekmo z Belorusijo, Axor želi, da led prihaja iz ekipe, ki ni jasno. je bil poražen v ponedeljek (0: 4). Hoče videti dobre rezultate. Boj in minimalne napake.

Želimo zmagati.

Če pa Francozi, ki se lahko sami premaknejo v četrtfinale samo, če švicarski poraz za tri točke in Slovaki potem podležejo Belorusom, ne bo pomagalo, je morda samo zmaga Pyrrha