VIP pacient in njegovi trabbles. Ali bo zmagovalec vratarja svetovnega pokala Neuer?

“Poskušal bom to narediti,” je obljubil oboževalcem. Hkrati je dodal: “Ne morem si predstavljati, da bi brez ruske prakse letel v Rusijo.”

Najboljši trening ne bo nadomestil ostre tekme, vendar je Neuer zelo specifičen primer. napolnjena nemška ekipa, ki bo branila zlato. Neuer, to je blagovna znamka najvišje kakovosti.

Zdaj, ko je nogomet pomemben, mora upati, da ga bo prekleta pijavka v levem koraku postavila v boj.

Toliko utrujenosti

Operacija je morala, in ker se je kost močno zacelila, je večino sezone izgubil.

V Bayernu v Münchnu so se nekako navadili, da je Neuer manjkal. Sven Ulreich je želel zapustiti igrišče.Toda, ko se je v Münchnu nogomet valja v sobotni slovesnosti prejel srebrno ploščo za zmagovalce v Bundesligi, je prevzel imel le Neuer.

siv dres s številko 1, tokrat na bolniškem dopustu.

“Bom počakal “nechytajícímu je poslal kapetan reprezentance selektor Joachim Loew.

potreba se je izkazal vratar. Prvenstvo se lahko tudi s pastmi Marc-André ter Stegen iz Barcelone, Kevin Trapp iz Pariza ali Leverkusen Bernd Leno. Vsi so Neuer v predhodnem nominacijo za zaključni turnir pove tri, 4. junij Loew ima en napad.

Neuer je samo ena.

Ima odlično branje tekme in strele reakcij. Dodaja briljanten kratki.Ne bojijo se pogumno pobegniti od cilja, da bi ustavili nasprotnika ali pomagali v vlogi lažnega libera.

Ko so Nemci pred štirimi leti osvojili naslov svetovnega prvaka, je bil morda najbolj pomemben igralec v ekipi. Torej mu trener Löw podari čas. Neuer je takšna oseba, da si zasluži VIP obravnavo, «pravi nekdanji vratar Jaromír Blažek.

Podobno izkušnjo je doživel pred evropskim prvenstvom 2008 v Avstriji in Švici. Aprila je potegnil svojo trebušno mišico in v prvem tednu se ni mogel niti smejati, kako rana boli: “Nikogar ne bi hotel.”Ko sem šel na stranišče, je trpelo. ”

Po mesecu in pol mesecih zdravljenja je resno razmišljal o klicanju trenerja Brücknerju in rekel:” Ni tako, kot bi morali vzeti nekoga zdravega. ”

razlikoval se je le v dejstvu, da je bil nepremagljiv na Češkem Petr Čech, ki mu je starejši Blazek pokrival hrbet: »Vedel sem, da bo evro zadnje prvenstvo, vendar se ne bom pustil malo nerodno. To je dolg turnir in vse se lahko zgodi. Potrebni so trije zdravstveni vratarji. “Nemci vedo tudi.

Manuelov napredek je odličen, vendar se mora sam odločiti. On in zdravniki, «je pred nekaj dnevi dejal trener Jupp Heynckes.

Končno je bil vsaj Neuer vključen v trening z ekipo.Po Heynckesu je v petek imel osemdeset osemdeset odstotkov.

Samo nekaj dni kasneje bo odgovoril, če bo svetovno prvenstvo uspešno.

Samo za red: Nemci začnejo 17. junija proti Mehiki.