Unibet: Ronda Rousey se je vrnila z naslovom boj proti Nunes na UFC 207

Rouseyjeva vrnitev je bila nekaj časa pričakovana, ko se je vrnila od poškodb, ki jih je utrpela zaradi njene vznemirjene izgube Holly Holm v UFC 193 in nepovezanih operacij kolenskega poletja. Prvotno je UFC upala, da se bo julija vrnila proti Holmu na svoji UFC 200 kartici, vendar je bila zaradi operacije zamujana. Nunes je zmagal pas, ki je nekoč bil njen, ki je na tem dogodku premagal Miesha Tate in tako postal prvi odprto gejevski prvak organizacije. Nunes je rekla, da je Unibet prva obramba naslova morala priti proti Rouseyju, ki ga je držal več kot tri leta. Amanda Nunes je zmagal na premieru Mieshe Tate UFC 200 Preberi več

Getting Rousey nazaj je velik za UFC. Poleg Conor McGregor je njen največji žreb.Nekdanji olimpijski bronasti medalist v judu, je v letu 2010 vdrla v kariero MMA z neverjetnimi zmagami, zmagal svoj prvi dvoboj z nihanjem ali podajanjem – vse to je ena od teh zmag v prvem krogu. Oddaljena od obroča je postala privlačna, če je občasno nejasna, glas za pravice žensk. Morda je njena najmočnejša izjava prišla leta 2015, ko je rekla, da ne želi postati ženska, ki je bila “ne-nečakana psica”, ki je razkrila tiste, ki “želijo biti lepi in jih je poskrbel nekdo drug.” Njene besede so postale Unibet miting za mnoge ženske in pripeljal do hashtagove kampanje #DNB, ki se je to poletje pojavljalo na znakih in majicah.

Lahka je najbolj prepoznavna ženska UFC-a, ki se prikazuje na televizijskih reklamah in televizijskih pogovorih tudi po njeni izgubi Holmu.Zdelo se je, da je poraz upočasnil, kaj je bilo meteorsko dvigovanje. Pogovorila se je po boju, ko je poškodovala zobe in ni mogla žvečiti jabolk nekaj tednov. Ker so se meseci povlekli in se ni prijavila na drug boj, so se mnogi spraševali, ali potrebuje več časa za izgubo izgube. Ko se je opomogla od operacije kolena, je očitno Unibet pripravljena spet na boj. Ko je bila domnevna, da se bo spet borila proti Holmu v prvem boju, Holm pa je izgubil to priložnost, potem ko jo je Tate marca pretepli.

Za UFC 207, ki bo potekal v T-Mobile Arena v Las Vegasu, še niso bile objavljene nobene druge tekme.