Serijska izguba Avstralije v Unibet odraža zastrašeno usodo ODI

Morda je najbolje, da začnete s tem triom, ki je oblikoval večji del britanskega bataljona Avstralije za serijo 5-0, ki se je zaključil v četrtek zjutraj, ker v resnici ni njihova krivda, nimamo resnično pomembnih rezultatov turneje ali da je stran Steve Smitha ravnokar obravnavana kot avto za izposojo v Johannesburgu. V četrti igri serije, na primer, Proteusu manjkajo trije Unibet pacemen iz prvega izbora in jih še vedno preusmeri v Avstralijo za 167. Ne bodite zavajajoči s poudarjanjem kolutov, ki so imeli South Afriški batsmen, ki so napadli šestice na množice po svoji domovini.Avstralija je izbrisala toliko, kolikšna je bila moč in neuspeh kot zeleni škorenj. Južna Afrika je oblekla Avstralijo kljub David Warnerjevemu 173 v končnem ODI. Preberi več

Konstantno briljantnost Bar David Warnerja in ena stotina za kapitana Smitha, batsman resnično vstal, ko je serija še vedno na vrsti. Vsi Aaron Finch, George Bailey, Travis Head in Mitchell Marsh so upravljali le pol stoletja in malo drugega. Glenn Maxwell, tako Unibet pogosto kot katalizator v omejenem uspehu v Avstraliji, vključno s tistim, ki je dosegel neverjeten rezultat 145, ki ni bil dosežen s 65 žogicami manj kot pred enim mesecem na Šrilanki, je ostal doma.

Kar se tiče impotentnega napada , so izbirniki Avstralije, ki imajo najbolj pereča vprašanja za odgovor.Worrall, Tremain in Mennie so na teh straneh nastopali samo zato, ker so bile boljše možnosti bodisi poškodovane bodisi počivane, zagotovo pa so bile tri krvave v eni sami seriji vedno polne in dokazale, da je globina končni koncept. Prav tako kaže, kakšen ogromen preskok je od matadorskega pokala do velikega časa. Ali ne, kot se izkaže, ker je večina tega neizkušenega tria komaj igral v njej. Tremainove prve tri igre ODI za svojo državo so bile njegove 10., 11. in 12. mesto na seznamu A, kjer je 10 njegovih 19 zmag je prišlo proti združeni sili Indije A in avstralskega “National Performance Squad” (nekako kot štetje dvoriščnih kart z vašimi brati in sestrami, to) v tisto, Unibet kar je pomenilo zadetke v praskami.V svoji karieri je igral veliko število štirih domačih enodnevnih igralcev, od katerih je bil zadnji dve leti pred pol leta, medtem ko se je dobro uvrstil v sezone Sheffield Shield in Big Bash.Lahko trdite, da upravitelji kriket ne spoštujejo kriketa ODI-ja, vendar imajo tudi nacionalni selektorji svojo vlogo.

Mogoče bi poklicali te špekulativne izbire ali rekli, da v seriji ni bilo ničesar izgubiti tako kot vseeno – in se je izkazal v kreditu v zadnji, mrtvi gumi – ampak kaj točno je bilo o Menniejevih 24 žogah v toliko igrah seznama A, v katerih je rekel, da bo naredil velik korak v Južni Afriki?

Mogoče je to, da mu je uspelo pomagati Big Bash, mu dalo koncert, čeprav obstaja velika razlika med kegljanjem nekaj in dveh čarovnikov, oblečenih kot Power Rangerja in udaril na desno točko 60 krat v nacionalnih barvah, v Južni Afriki, ki je vdihnil množice.Rod Marsh ima Unibet več vere vanj kot njegov Južni avstralski kapetan, ki je v zadnjem sezonskem Matador Cupu dal le še štirih preostalih igralcev, saj je New South Wales olajšal zmago.

Worrallova “pot” stran je bila podobna Tremainu; samo sedem domačih enodnevnih in pet A-ekipnih iger, preden je prišel poziv za presenečenje. Pri 25 letih ima čas in prijetno retro ukrivljen pristop do wicket, vendar je ta turneja pokazala, da ne morete samo slapiti avstralsko kapico na bowlerjevo glavo in upati na najboljše. Vsak je igral vsaj eno vlogo Mick Lewis in to komajda presenetilo Marsh, Darren Lehmann ali Steve Smith.Ta serija bi morala biti preimenovana v pogodbeni obvezni pokal. Glede na bowling je glavni moški Avstralije Mitchell Starc morda naredil veliko razliko, vendar se je zataknil v domovino, ko se je vrnil iz poškodbe zaradi treniranja ki je vsaj privedla do enega od velikih pomanjkljivosti športnega leta, ki ga je naredil Starc glede na zdravnika, ki je zašil rano: “Dejstvo, da je lahko videl mojo patelo, je bila težava.”

Starc je, povsem odkrito, v enoglasni skupini avstralskih bowlerjev, ki bi jih dejansko plačali za ogled in igranje v ODI. Brez njega in Josh Hazlewooda v Avstraliji ni dovolj hitrosti, odklona in gibanja. Njihove zamenjave so sedele race in čeprav je John Hastings veliko dobrih stvari, mednarodni napadni vodja med njimi ni.Njegov viktorijanski kolega Scott Boland še naprej izkazuje veliko obljubo. Torej je bilo vse malo šambolično, toda 5-0 drubbing ni popolna katastrofa, zgolj odraža zehanje in nepremagljive vrzeli v obliki in zagon, ki se lahko odpre v močni domači ekipi in potujoči strani v kratkem času.Avstralija se bo hitro premaknila.

Vse to pa poudarja veliko širšo težavo kriketa z ODI; čeprav je to najbolj zanesljiva gotovinska krava igre, z urejenimi časovnimi vsebinami in oglasi, ki so prijazni do počitka, je to vedno prva oblika, ki trpi, ko se zgornji strani, kot je Avstralija, očitno nagibajo k pragmatizmu.

p> Kot je razvidno, so nacionalne table, ki so skladne v tej igri, še naprej željne kriketskih napadov ODI-ja, vendar se soočajo z nekaterimi težavami, še posebej v primeru, ko se v čakalno vrsto pridruži manj in manj igralcev. žlica. Spustite ga še dlje in lahko je tudi Matador Cup.