Roger Goodell predseduje za “lažne” NFL sistema, pravi Richie Incognito

Richie Incognito je postala najnovejši predvajalnik kritizirati NFL komisar, Roger Goodell. V intervjuju z Newsday, stražar Buffalo Bills je še posebej Oster lige je disciplinski sistem, ki je prišel pod drobnogledom naslednjo suspenzije Tom Brady je nad Deflategate škandal.

“Mislim, da je lažna, celotna sistem, kako je ustanovljen z Rogerjem in popolne, absolutne moči je ima, “je dejal Incognito. “On ima toliko moči in ga najame neodvisni preiskovalci, ki prihajajo v in so očitno ni neodvisen. Prihajajo z dnevnim redom, in pridejo v iskali, da bi našli dejstva, da varnostno kopiranje svoje trditve.Vsi podatki so nagnjena v svojo korist. “

Incognito je bila prekinjena s NFL, ko je bil spoznan za krivega ustrahovanje je nato Miami Dolphins soigralec Jonathan Martin. raziskovalec NFL v zadevi je bil Ted Wells, ki je prav tako nadziral letošnji primer Deflategate.

“Ted Wells prišel z misijo proti meni,” je dodal Incognito. “Ted Wells prišel v poševnih proti meni in vse, kar je v svojem poročilu, je bil poševno proti meni. Bilo je nekaj stvari v tam, da bi pomagali svoj vzrok, da so bili izpuščeni…moštveni kolega pričevanje, stvari, kot je ta. Vidiš, da je v primeru [Tom] Brady je. Obstaja veliko stvari, ki sem levo ven.Obstaja veliko napačnih informacij. “Tom Brady je napaka je bila, da se boj za NFL komisar obseden s PR Več

Drugje v intervjuju, Incognito priznal, da je mislil, Goodell delal tudi na drugih področjih, vključno z varnostjo igralca.

komentarji brez beleženja zgodovine je prišel le nekaj dni po tem, New York Jets “Antonio Cromartie, ki je spopadli z Brady v preteklosti branil podajalec. “Iskreno, jaz ne mislim, da bi bilo treba [Brady] prekinjena,” je dejal Cromartie na prvem Vzemi, ESPN razprava programu, na vprašanje o pravičnosti kaznovanja NFL za vlogo Brady je v Deflategate. “Nihče ni varen ne glede na to, kdo ste. Roger [Goodell] se bo to, kar hoče storiti.To ni pomembno, kakšna so pravila pravijo, on bo preživel svoja pravila, kot gre, in to ne bi smelo biti tako.

Incognito zgrešil celotno leto 2014 sezono, z ekipami pozorna obiranja igralca, ki je bil viden z izobčena, ko se je izkazalo, da je bila uporabljena rasistične žaljivke proti Martin. Toda trener Buffalo Bills Rex Ryan pravi, da je pripravljen dati brez beleženja zgodovine, drugo priložnost in je rekel, da bo del ekipe začetni postavi. Incognito je dejal njegov vzmetenje je spremenila način, ki ga je sam vodil.

“[sem] definitivno naredil nekaj sprememb,” je dejal Incognito. “Ljudje vedno vprašati,” je bil to velika sprememba?Ali imate ta veliki come-to-Jezusu trenutek? “Mislim, vsekakor moral spremeniti nekaj stvari o tem, ampak mislim, da osebnost, pametno, da sem še vedno isti. To je samo da je samozavestna in odraščal malo in so bolj zrel in sam nosi kot veteran vodja. “