Razočarana gospodinja Bednář: Če nismo bili idioti, smo mirni

Bedner je bil proti dejstvu, da je imel njegov Slavia štirikotočno prednost pred dvema kolesoma na prvem mestu. Vendar pa je dober razvoj in brez težav način za reševanje zapletenih dveh domov porazov.

Češke Budjejovice zadnjem času z Chomutov s katero Slavissa nimajo odločilni tekmi petnajst sekund pred koncem. Poročnik je zaskrbljen, kaj bo naredil z ekipo.

“Ko je izgubljen, je vedno psiha. Spravlja te dol. Ko zmaga ekipa, je ekipa kul. Zmagali smo v Chomutovu in vodili. In točno sem vedel, da bo prišla tekma, ko smo se odpravili domov proti Budějovice in mislili bi, da bi bilo samo. Kar je bilo potrjeno. “Slavia je v nedeljo izgubila presenetljivo 1: 3. “To ni uspelo in je bilo izgubljeno.Zdaj je čas, da se vklopimo in vrnemo, kje smo. Namesto tega bi morali biti miren in ima štirinajst ali celo sedemnajst točk, jo imamo…in moramo iti dol jamo spet od začetka. ”

Za rdečo in še huje, da igra ni povzročila kompaktno vtis Chomutov. Pravzaprav, v domači igri jim ni uspelo ustvariti premoč in tekmeca za večino tekme dobil pod pritiskom.

“To je psiha v kombinaciji z utrujenostjo. Ne vem. Ampak ne vem, kako je mogoče, da se bodo ekipe, ki pridejo sem, igrali kul in nas preplavile. Težko je najti izgovor, ker je realnost vidna, “pravi Bednar. “Tekma prihaja iz moči, vendar moramo iti skozi bolečino. Nismo uspeli, nasprotnik je bil večji.Iskreno moramo reči. «

Slavija je tudi dve minuti pred koncem udarila nepotrebno izločitev. Da, odločilen cilj s palice svojega potomstva Vladimirja Růžička, je zbrala v svoji slabosti. Ekipa je bila med tekmo razmeroma disciplinirana.

“Nesmiselni prekršek. Nepotrebno je. Toda iste napake so storili drugi igralci, kot sem jaz, ki ne uporabljajo moči igre. Imamo tri, štiri, vendar jim ne dajejo enega cilja. Enako je kot, ko si uničil svoje nasprotnike. Nezadovoljivo. Že dolgo imamo težave s tem. Nekaj ​​moramo spremeniti, ker te situacije dopolnjujejo tekme in ne uresničujemo svojih ciljev. Mi ga manjkajo. “