Nedeljski Vettel. Da je (verjetno) povzročil nesrečo v Singapurju

Ne! Vigneta je očitno tukaj. “Napaka je na strani Vettele. Ne tako kot križarjenje z ene strani na drugo. Vedel je, da je imel slab začetek, saj je proga spremenila. In je upal, da bodo drugi upočasni, temveč je povzročil nesrečo, “je dejal nekdanji svetovni prvak Jacques Villeneuve

Jos Verstappen, nekdanji pilot in zdaj je oče enega od.” Žrtve “v nedeljo Karambol, v namigovanje dodal:” Jaz Nekoga bi kaznoval. Ampak morda je politika, ker je imel Vettel že ne more privoščiti ničesar. ”

Nemški je v resnici” stanje “po juniju v Azerbajdžanu pri ponovni zagon zaletel v Lewis Hamilton. Sedaj se je lahko enostavno ustavil na eni dirki. “Če so ga dali, bi velika kazen se odločila prvenstvo.To je razlog, zakaj si nisem mislil, kaj bo, “je dejal Verstappen višji.

To je zarota, ali dejstvo?

Dejstvo je, da je Vettel po zagonu izlet skladbo in več vztrajanjem na levi gibljejo Verstappen. Toda prav prehitevanje Raikkonen, in je imel nikjer dodge.Zato je prišlo do trčenja, poleg tria je prvo kot tudi Fernando Alonso. “Ta dirka pripravili Ferrari za naslov, vendar pa lahko za to sami,” pravi višji Verstappen

Pri tem je kmalu po nesreči na Twitter Ferrari pojavil komentar:. “. Verstappen izključen Kimi in nato odletel v drug drugega”

Ko se je naučil Christan Horner, Verstappenův šef Red Bull, raved: “. Vsi v tej nesreči poskuša kriviti Max bi morala iti na oko” Verstappen junior, nato pa enako kot njegov oče pravi: “Če je nekdo povzročil nesrečo, je bil Vettel. Če se boriš za naslov, ne more iti v to smer. To ni bilo zelo pametno od njega. ”

Kaj je Vettel? Bil je samo nerodno zatrjevala, da ni vedel, kaj se mu je zgodilo. In da je pobegnil iz komisarjev s čisto skrilavca?Največja kazen za njega je točkovna izguba! Namesto vodenja prvenstva po suvereni kvalifikaciji je izgubil 28 točk za zmagovalca Singapurja Lewis Hamilton. In Brit je priznal: “Bog sem častil za čudež, in on me je slišal.” To je bil čudež za Mercedes. On izgublja na Singapurju, njegovi šefi pa so vedeli, da bo preživel. Ampak sčasoma pacient živi, ​​in še več – veliko bolje. “Pred dirko sva govorila, da želimo zmanjšati škodo. In nekaj ur kasneje imamo prvo in tretje mesto. V prvenstvu smo naredili velik korak naprej.Mislim, da je zato ta šport toliko ljubezni, “je dejal vodja ekipe Mercedes Ta Wolff

Mimogrede -. Hamilton v Singapurju postal po drugi kolesar Michael Schumacher je v zgodovini dosegli F1 razsežnostim 60 zmag.

Če so še v tej sezoni, je število premikov?