Vedno človek, ki išče srebrno oblogo v katerem koli oblaku

Predhodni odhodi Gareth Barryja (groin-gah), John Stones (želodec-ouch), Ramiro Funes Mori (možganski voziček) in nekaj sto podpornikov (potrpljenje-snap) niso bili najpomembnejši z vidika Everton na Sinoči, sinoči. Ko so se izrinili cilji in vodja Bobby Martínez premišljevali o tem, kako najbolje postaviti pozitivno spin na grozljivko, ki se odvija ob osvobojeni svet, je bilo opozorjeno, da je eden od njegovih blaženih šefov zapustil igralnico Anfielda z več kot polovico uro, en cilj in 219 Liverpoolskih strelov na cilj, da gredo.In čeprav je bil morda isti hamburger, ki je skrčil Stonesov večer, zaradi katerega je Jon Woods pobegnil s svojega sedeža, je Fiver pripravljen špekulirati, da je morda bila zmožna igra Evertonovih igralcev na derbiju Merseyside, ki mu je bilo hitenje izhod je videti malo navdušen. Vedno človek, ki bi poiskal srebrno oblogo v kateremkoli oblaku, ne glede na to, kako črna, Martínez se lahko vsaj prepriča, da bi Woods še vedno mislil, da je Everton izgubil 3 -0 in še vedno ne vedo, da so vgradni vozički in vzmetenja pomenili, da bodo morali prisiliti, da se vrnejo štiri, ki jih sestavljata Tony Hibbert, Sir Paul McCartney in dva od litega železa Antony Gormley’s Another Place kipov iz plaže Crosby v polfinalu FA Cupa proti Manchester United. “To je bila precej šokantna noč,” je dejal Martínez, ki je bil skupaj s svojimi igralci oddaljen od igrišča tistih navijačev Everton, ki še niso zapustili do konca piščalke. “To moramo pozabiti tako hitro, kot je to mogoče.”

Ne glede na to, ali bi Martínezu lahko pozabili to, ki ga kažejo navijači, ki vedno bolj bolijo od ekipe, ki se nikoli ne more braniti in se vedno bolj brez napora v napadu je še treba gledati.

Čeprav je Romelu Lukaku na igrišču in se dotaknil žoge vsaj enkrat, je bila prisotnost napadalca v višini 30 milj na sprednji strani enakovredna Rolls Royceovemu duhu iz ekstazije, ki je bil pritrjen na pokrov 15-letnega Alfa Romea.Pred dvema tednoma je pojasnil, da Evertonovi igralci “razumejo frustracije oboževalcev”, zato se je Evertonov argentinski branilec Funes Mori spravil na Liverpoolskega napadalca Divock Origi. Spredaj je šel na tla z gležnjem, ki mu je bil srečen, ni bil zlomljen, medtem ko je bozo, ki je poskušal uganiti njega, večkrat stisnil svojo značko. Kot kaže lojalnost, je bilo komično nesposobno…toda ne veliko bolj kot tistih njegovih ekipnih moštev. LIVE ON BIG WEBSITE

“Ne morem razmišljati o boljšem mestu, kot je Newcastle United . Rafa je bil v Liverpoolu, razume, za kaj je strasten nogomet, in to bi bila odlična priložnost za njega [ostati naprej]. Morda celo mu rečejo: “če ostaneš, lahko še vedno delaš [španski posel] s krajšim delovnim časom”.To bi lahko bilo nekaj, kar so dali v glavo “- John Carver, gospe in gospodje. Facebook Twitter Pinterest Ta serija bi lahko igrala še na drugo potezo s potiskanjem prvenstva v prvenstvu. Ni problema.

“Tlak naredi diamante” – ohlajen zabavljač Nigel Adkins uporablja svojo konferenco za novinarje, da bi preizkusil njegovo novo predstavitev Brendana Rodgersa.

“V zvezi z včerajšnjim pismom Michaela Hannaja o polnem peletu Andyja Carrollja, bi rad rekel, da bi to naredilo posebno lepo odejo za ognjemete” – Miles Stroganoff.

“Dolgoročni bralec, veliko časa pisec pisma – imam velik interes v angleških ligah, še posebej EPL in še vedno veliko vašega čaja-pravočasnega e-poštnega sporočila ni zanimivo za mene – nisem prepričan, kaj je bilo včerajšnje črke bodi pošten “- Graham Haslam.

” Nova postavitev je v redu, če jo vidim v brskalniku, ki je, a postaja precej razdražljivo, da to naredim vsakič, ko berem piškotke (pisma Fiver passim).In ta skupina rdečih xs ni vključena. Če bi rad prebral o xs, bi bil na Guardian Soulmates “- Gavin Simmonds.

Verjetno je, da če berete ta čajno pravo nogometno pošto, ste skoraj gotovo samski. Ampak ne bojite se – če želite poiskati druženje ali ljubezen, se prijavite tukaj, da si ogledate profile kakšne vrste erudite, družabnega in prijaznega ljudstva, ki nikoli ne bi nikoli sanjal, da gredo ven z vami.In ne pozabite, to ni zavrnitev, ki vas ubija, to je upanje. BITS AND BOBS Nekdanji nogometaš Sheffield United Ched Evans je osvojil pritožbo zoper njegovo obsodbo zaradi posilstva in se sooča s ponovnim sojenjem.

Andy Townsend je vozil svoj Tactics Truck v Boltonu, kjer bo delal kot svetovalec, morda svetoval pri takšnih vprašanjih, kako ustaviti posnetek z njo, ko bi krilci morali dobesedno eksplodirati po črti, in če vse, kar je Clive, kako se je Bolton skoraj preveč preprosto odpravil. On je uspel obdržati obleke, ko je poslal Instagramovo delovno mesto, da bi se sprostil strah, da je med tekom Real Madrida 3-0 proti Villarrealu zasukal svoj desni zadaj. “Vse v redu.Hvala za vašo podporo, «je navdušil.

Mats Hummells bo na koncu sezone verjetno naredil eno od Borussie Dortmunda, če bi le dobil kip za dostojno noč. “To je zelo težka odločitev, in ko bom končno naredila, bodo ljudje razumeli, kako težko je zame,” je zeval. “To me je vzelo vsaj pol ure, da bi zaspal več tednov, ker je to za mene tako velik problem.” Manchester City še vedno želi, da je Aymeric Laporte eden prvih podpisov Pepa, kljub temu Atletsko središče Bilbao je bilo izključeno do avgusta z zlomljenimi nogami.

Stokeovo rebrandiranje se nadaljuje.Ekipe se ne bodo več prijavljale na oddajo na Britannii, ampak so se peljale na čistilce na stadionu Bet365, potem ko se je klub dogovoril o šestletni pogodbi o imenih in širjenju sedežev, ki bo zmogel več kot 30.000. Barca so prinesli svoje velike pištole, da bi vdihnili življenje v dolgočasno predstavitev o ponovnem razvoju kampa Nou, tako da so jih položili v roke na žogico SpaceJam. Facebook Twitter Pinterest Monstars! Lluis Gene / AFP / Getty Images STILL MORE?

Plavajoči nogometni možgani v kozarcu Jonathan Wilson o umirajoči umetnosti rotacije ekipe.To je dobro, ker je neizogibno Arrigo Sacchi citiral o pol poti navzdol.

Pravijo, da je romanca mrtva: Francesco Totti (87) je sinoči zapustil klop, v dveh minutah dosegel dva gola, s svojimi prvimi dvema dotakama, da je svojemu ljubljenemu romanu osvojil 3-2 nad Torino.

Barcelona je končno osvojila nogometno tekmo! Preberite vse o tem (in bonus Fernando Torres klepet) s Sidom Lowejem.

Sebastian Giovinco žvečeta govedino z Joshom Klokeom o vstopu v italijansko ekipo Euro 2016 v ZDA! ZDA! ZDA !!! in zakaj “ne skrbi, če je obraz MLS ali ne.”

Kaj mladi igralci iščejo v skavtu in zakaj niso bolj častili, piše Richard Foster.

>

Dragi Arsenal. Upoštevajte vrzel. Iz Tottenhama.David Hytner izbira kosti iz nereda na Emiratih. Oh, in če je to tvoja stvar…lahko slediš Big Website na Big Social FaceSpace.A GONG FOR VILLA! JEDI, KI JIH NI ODPRATI