Valencia CF – Sporting Gijón

Čeprav Valencia je že od takojšnje nevarnosti spuščanja brezno, vendar še vedno njeni nastopi skoraj poravnana. Z zgodovinskega vidika, poleg netopirjev proti Sporting doma ne gre zelo dobro, ki bodo želeli popraviti v soboto popoldne.

Los Che bo poskušal prekiniti plesni smole na domačih tleh, kjer so izpadom proti Sporting. Ekipa Gijon v Valencii lahko storite, od leta 2008 pa je izgubil le enkrat! Valencia ima zdaj več motivacije za še več zamude drsenjem, saj gostitelji Sporting Gijon. In hoče svoje navijače pokazati, da se lahko odzovejo na zadnji krog, da netopirji zelo napačno.

Po tesni zmagi nad Leganés zadnjem času Valencia se bori z Atletico Madrid in oddaljila od kapitala v zelo slabe volje. Dvakrat je obramba šel skozi Antoine Griezmann, en cilj sam skril Kevin Gameiro in Valencia ni mogel preobratu. Njen odgovor je bil dolgočasno predstava, in nič se goli, doseženi v polje. Sharp prebuja iz dolgega sna in zmagovalni obrazec. Valencia je zdaj na 13. mestu in ambiciozna ekipa ima le 29 točk.

Võro trener po tekmi je bil seveda razočaran, a glava zanič dobro. “Atlético nam je jasno, da začnete igranje je bilo boljše v skoraj vse in zasluženo zmagali. Mi smo potem hitro vnovčil cilj pounced in nikoli ni uspelo priti do hitrosti. Vendar želim vaši igralci za kompliment, saj nikoli ne obupajte. Verjamem, da z dobro ekipo, ki je tu, lahko naredimo veliko stvari. nisva rekla zadnje besede in da bomo še naprej trdo delati. ”

Valencia se lahko pokaže sedaj, ker Sporting je v precej slabšem položaju. Trenutno nahaja v predzadnjem mestu LaLigy in doslej dosegel le 17 točk, ob 17. Leganés izgubila sedem točk. V zadnjih desetih konkurenčnih dvobojih je zmagal le enkrat in je imela kot rezultati so šest ciljev iz Barcelone, Alaves in štirje iz Atletico Madrid. Lahko dvignejo na tla, kjer je tradicionalno padel?