Unibet lesz Angliában a No1-es bíró az Euro 2016-ban, mondja Roy Hodgson

Roy Hodgson azt mondta, hogy nincs veszélye, hogy Joe Hart elveszíti helyét Anglia No1-es kapusa ellenére, Jack Butland és Fraser Forster formája ellenére. Hart a németországi és a hollandiai barátságos meccsektől távol maradt Anglia táborától, miután a unibet üdvözlő bónusz vasárnapi Manchester derbiban borjú sérülést szenvedett, de visszatérhetne a Manchester City-bajnok a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe a Paris Saint-Germainrel.

Ha egy másik sérülést megtiltunk, akkor a 28 éves biztosan elkezdi Angliát az Európa-bajnokságon, amely június 11-én Oroszország ellen kezdődik.Hodgson, aki Burnley helyett Tom Heatont nevezte ki a csapathoz Hart helyett, azt mondta, fontos, hogy Unibet versenyt nyerjen a helyekre, de sem Butland, sem Forster nem ad neki gólt problémát az 2016-os versenyen.

nem állsz közel ahhoz, hogy kapok egy kapus dilemmát, mert nagyon boldogok vagyunk a kapusunkkal. 15 játékban öt gólt adtunk, így nem mondhatjuk, hogy van kapus válságunk “- mondta Hodgson, mielőtt Hart megsértette volna a sérülését. Joe Hart visszatérhet a Manchester City bajnokok Ligája elleni összecsapásához a PSG-vel .

“Ha minden alkalommal, amikor arra kényszerültek, hogy hagyja el a No1 kapust, mert a No2 és a No3 jól teljesítettek a klub oldalán, akkor folyamatosan változnának.Ez volt a helyzet, amikor Peter Shilton és Ray Clemence megosztott szerepet játszott, de a választásom Unibet szerint a három közül a legjobbat választanám. Ha azt kérdezel, mindhárom jó munkát végezhet, képesek vagyunk, akkor a válaszom egyértelműen igen. ”

” Nagyon örülök, hogy a másik kettő jól viselkedik klubjával és én nagyon örülök, hogy Joe nem tud csak hátradőlni és azt mondani: “Nos, nem fog leesni, mert nincs verseny a helyemre” – mondta Hodgson.

öt meccsünk van, mielőtt megnyitó mérkőzésünket Oroszországgal játszanánk, és ez több, mint lehetséges az öt játékban, a tapasztalatunkat a unibet befizetési bónusz másik kettőhöz adjuk, de nem Unibet vagyok hajlandó időt vagy dátumot felvenni.Örülök, hogy ezeket az öt játékot és a helyettesítési lehetőségeket, hogy nem érkezik a selejtezőkbe. “