Težavna naloga za nogometaše Brna: ustaviti Olomouca

Ni veliko začetnega stanja v njeni oboževalci lahko uživali lepo kombinacijo nogomet, s katero Sigma tej sezoni praznuje dosežke. V drugi tabeli. Home

“tip Olomouc ni tako drugačna od ekipe Bohemians. Presink in represink uporaba obeh približno enaka, oba sta veliko ekip planila. Razlika je v tem, da ima Sigma odlično kakovost. Bohemka daje žogo v ozadju obrambe, vendar v kombinaciji nogometu že v sredino. Sigma jih ima, poleg tega pa lahko drži žogo. Želi biti prevladujoč z žogo. Je veliko nadgradnjo, “portret Brno trener Roman Pivarník moči nasprotnika, proti kateremu Zbrojovka danes od 15. ure Pole stojijo.

V Olomouc živi, ​​najprej usposobljeni njena ekipa, ga popolnoma ve, prepoznavanje gledal njegov razvoj.Seveda sem ga videl žreb Prejšnjo nedeljo je z vodjo lige v Pilsen.

“Tudi jaz sem bil presenečen, kako Sigma Plzen igral proti,” pokima in vezista Tomas Pilík, ki je bil prav tako v občinstvu Andrův Stadium. “Bilo je nekaj trenutkov, ko so ostali dva na dva na zadnji strani. Gotovo imajo veliko samospoštovanja, imajo dovolj točk in veliko zaupajo. To je do njih, da vidim. ”

Ampak pohvale stran, Zbrojovka Sigma mora ustaviti. Slovácko in Banik Ostrava, Brno od dveh konkurentov v bitki za reševanje dom Olomouc v jeseni lahko pripravi. Da bi se Zbrojovka nadgraditi.

Njegovo poročilo je mogoče izboljšati in Milos Kratochvil, ki ni igral zaradi poškodbe Bohemians. Lahko je močna ojačitev; Kratochvíl je v zimskem času pripravil pet ciljev.Lahko je nevaren tudi pri ustvarjanju možnosti, ki je bil pred tednom dni največji problem Brna. Ne samo, da Zbrojovka ni dosegel, vendar ni bilo posebej nevarno.

“Compact moč je bila tam, ampak nadgradnja naprej več. Ne gre samo za Kratochvíl, ampak tudi za glavnega napadalca ali ekstremnih podpornikov. Moramo narediti nekaj več, “trener pridiga.

Čeprav vrnitvi iz Prage brez točke na njegov rojstni dan razočaran in ne more, na primer, konica mladi napadalec Martin Zikl, poročilo prav tako ne namerava povsem kopati. “Po vsaki tekmi ne bi rad začel rotirati imen. Mi in Zikl vidimo, da je kakovost lige le nekje drugje. Toda igralci morajo streljati in se počivati.Prikazujejo možnosti, ki jih imajo, “pojasnjuje Pivovarna. Ne zavrača dejstva, da njegova prva izbira za mladega iz lastne valilnice ni bila. Pivovarna je želela Jakub Řezníček, ki je januarja načrtovala izpustitev Pilsena. Nazadnje je igralec poslal na Olomouc, zato je možno, da Řezníček odpiše streliva.

“Moja predpostavka je, da je izbrana Sigma ne bo, ampak bomo videli,« se je nasmehnil Pivarník. “Pomagati Sigma lahko. Če igra, potem bo Plšek zavzel eno lego navzdol in Řezníček bo na vrhu. Vprašanje je, ali bo takšne spremembe naredil Olomouc. Ima stabilno in kakovostno ekipo. «Trener Olomouca Václav Jílek je pokazal, da se z Řeznícem šteje z njegovim nekdanjim klubom. “Dokazovanje uspešnosti.Videli bomo, ali bo od začetka igral, ali pa bo prišel med igro, «je potrdil.