Sudí je dosegel zadetek in Třinec je izgubil vodstvo. Hamerlik: Ne more biti opravičena

Oceláři obrnil rezultat 3: 1 v tri cilje petih minutah obrniti prvo in drugo obdobje. Ampak to ni bilo dovolj. Uspeli so bili dva cilja. Nato v kazen shootout mu je uspelo le Polanský, medtem ko je za goste Sundher in Vlaški.

Kaj so Olomouc za Trinec tako neprijetno? “Igrajo zelo agresivno, poskuša igrati iz bitke, blokiranje strelov,” je dejal Milan branilec Třinecký Douděra. “To je tako težak hokej. Na žalost, ko sem rekel, je narobe, toliko nas ne izpolnjujejo, vendar se moramo ukvarjati z njo. Play-off bo nič. ”

Gostje so imeli košček sreče. Drugi cilj jim je pomagal soditi. Za golom je bil puck Knook prevzel in prišel pred Hamerlik.On se je obrnil na drugo stran…

“sem moral gledati na kocki ledu, ker nisem vedel, kaj se je zgodilo,” je dejal Třinecký vratar Peter Hamerlík. “Imeli smo čisto palico, ki je šla v naš bar za vrati. Samodejno sem gledal pak, in ko se ni nič zgodilo, tako da ni uspelo vrniti v pravo goalpost. Slaba sreča. Sodnik je del igre. To ne more iskati izgovorov. ”

Olomouc napadalec Jan Knotek je dejal, da ni vedel, kdo je bil sodnik. “Pozabili smo se mu zahvaliti,” se je nasmehnil. “Toda cilj, ki smo pomiril malo in je upanje, da bomo lahko kos.” Frolík je pritožil, da v Olomoucu nenadoma vrnil v igro.In na izenačevalcu je poskrbel za domačega Musila, ko je tekel na strel Jaroměřsky. «Videl sem, kako mi je paka na nogah,« je rekel vratar. “Vendar je treba reči, da naši zagovorniki blokirajo krogle krogel, in kaj takega se zgodi. Če je davek za prenehanje nadaljnjih dvajset rane, je to dobro. Upam, da se bomo v naslednji igri vrnili. «

V četrtek, jeklarji niso igrali močnih iger, od katerih jih je šest izgubilo. “Igra moči je odločilna in tokrat smo igrali tragično”, je dejal Milan Douder, ki je dosegel tretji domači zadetek. Ampak on je samo vzdihnil: “Sem strokovnjak za izgubo cilja, zato izgubimo.Upal sem, da je končno prebode, vendar to ni zgodilo, ”

. Vítkovice zmagal že devetič

Hokejski Vitkovice že devetič sami zmagali, bo četrtek v Jihlava “samo” 2: 1 po podaljšku. Višini klubski rekord v sezoni 1980-1981 v številu zmag zapored.

Hvala za boljši rezultat je prišel na drugo mesto pred Hradec Kralove in štirih točk pred četrto Trinec.

Extraliga še več v soboto, ko obe regijski enoti igrajo doma. Třinečtí od 15.10 do Vítkovice Zlín in od 16.00 do Brnu. In dvoboj je skoraj prodan.