Sokolov je premagal Olimpijo. Sedaj lahko igramo v miru, pravi kapetan Glaser

“V tabeli imamo še tri točke, preostanek sezone pa lahko počivamo in uživamo. Imamo še pet krogov in še vedno je nekaj za igranje, želimo se pomakniti navzgor po mizi, «pravi kapitan Sokolov Petr Glaser. Njegova ekipa je pomagala celo zmagi v sredo nad Varnsdorfom, ki je bila prva letošnja domača tekma. “Serija je bila neprijetna, o tem sva govorila. Želeli smo ga končati in bilo je dobro, da se zahvalimo gospe. Na Olimpiji smo imeli občutek, da imamo že 32 točk in da lahko igramo bolj sproščeno.Bilo je videti, “pravi Glaser.

Srečanje na stadionu Eugene Rošického proti Olimpiji je sklenil Košak, čigar križ zgodaj v drugi polovici, presenetljivo ustreza palico, navsezadnje pristal priložnosti je bilo presenetljivo, da je bil cilj rodil po povsem nevsiljivo dogodka.

Ševčík začel napad, potisnil žogo v desni strani proge, na Jan Kosaka, ki ga je voden v središču predložku v sredino kazenskega prostora. Tam nihče ni posredovala, in s sodniškim metom na delovno mesto, iz katerega odbil čez ciljno črto.

“Mi lahko pomaga tak cilj, ko bomo šli v tekmo z veliko ljudi, Janez Košak dobro nacentroval in padel vse do cilja. Tudi ti cilji nam bo pomagal, “je dejal kapetan Sokolov.Vendar ni mogel prikriti tradicionalne Sokolove bolečine, slabe produktivnosti.

“Zaskrbljeni smo zaradi spreminjanja možnosti. Pomembno je, da vstopimo v to, lahko to naredimo po naši kombinaciji, ne po naključju. Toda na koncu nimamo miru, zato letimo okoli, «pojasnjuje Glaser. Tako je bilo na Olimpiji v Pragi.

V prvi polovici leta smo bili boljši, imeli smo tri, štiri cilje, imeli smo 3: 0 in bi bili mirni. Ker pa je nismo spremenili, smo se prebijali do konca. Da bi plačali Gospodu, je bil na začetku drugega polovica središča.To je težka zmaga, vendar nam je všeč, «je dejal Petr Glaser.

V naslednjem krogu bo Sokolov na domačem igrišču pozdravil Hradec Kralove, vendar verjetno nima veliko možnosti za napredek, vendar je za Baníka sprejemljiv voznik.

V tabeli je pred nami, poskusili jo bomo povleči navzgor. Jeseni smo jo zmagali in to potrdili doma. Obe ekipi verjetno ne bosta veliko šli, a zagotovo želimo zmagati, “dodaja Sokol kapitan Petr Glaser.