Sky morajo združiti proti dopingu skupino do molka dvomljivci, pravi predsednik MPCC

<р> Team Sky in British Kolesarjenje morajo pridružiti prostovoljno protidopinških skupino športnem, da ima vse možnosti za ponovno vzpostavitev kredibilnosti, glede na predsednika Gibanja za Verodostojne kolesom.

Skoraj dve tretjini ekip v pro kolesarjenje v prvih dveh divizij so člani, ki ima stroga pravila o uporabi kortizona in tramadola, snovi v središču polemike upravljanja v dveh britanskih organov.

zastavljena neposredno, če je menil, nebo bi moralo pridružijo do obnoviti svojo podobo, Roger Legeay dejal: “postane del Mouvement pour un cyclisme verodostojno bi bilo dobro, seveda. Želimo, da vse ekipe, da se pridružijo MPCC. Naša pravila so zelo stroga, ampak to je cena, ki jo plačate, ker dobro podobo.Ni polemike, smo prostovoljna organizacija, zato so ekipe prosimo, da se pridružijo ali ne. To je njihova izbira, ampak sem prepričan, da je najbolje za podobo in verodostojnost “British Kolesarjenje in Team Sky verodostojnost raztrgana po predstavitvi. | William Fotheringham Preberi več

je Legeay je skupina dobila močno podporo od organizatorjev Tour de France v zadnjem času.MPCC izvaja teste za boj kortizon uporabo, s kolesarji, ki za počitek, če so njihove vrednosti zunaj parametri šteje nezdravo, in osem dni, okna, v kateri so kolesarji ni dovoljeno tekmovati po kortizon injekciji.

Če bi nebo bilo del MPCC, Sir Bradley Wiggins ne bi mogla imeti kortizon injekcijo tik pred Tour de France 2012, tudi terapevtski izjemi, saj od svoje ustanovitve leta 2007 je MPCC uvede osem- . dan počitka pred tekmovanjem za voznike, ki kortizona

Hkrati pa je jasno, ni bilo implikacija nepravilnosti okoli trojni zmagovalec Tour Chris Froome, Legeay dodal: “Če bi bil dvakrat testirali pri nas med Tour de France, da bi dal svoje rezultate večjo kredibilnost.In bi rad British Kolesarjenje, da se nam pridružijo. Upam, da to storijo, da bi pokazali, novinarje in javnost, da želijo narediti več. ”

Nacionalne zveze Švici, Franciji, Nemčiji in Belgiji so med MPCC članov.

< p> Kljub temu, vodenje ekipe je bila vprašljiva zaradi razodetja, ki so pridobili 55 odmerkov kortikosteroidov triamcinolon. Ti še niso bili zmožni upoštevati vse od njih, delno zaradi nepopolnega vodenja evidenc po svoji nekdanji zdravnik Richard Freeman.Ekipa so izrazili zaupanje ni bilo nepravilnost, ki jih kolesarji ali osebje.

“Ne želim, da presodi, nikomur ne obtožujejo nikogar,” je dejal Legeay, “ampak kaj bom rekel je, da smo prinesli v stroga pravila o tramadola in kortikosteroidi. Danes je sum v Angliji osredotočena na teh dveh snovi. Dva teme na mizi v Angliji, so tisti, ki jih obravnavajo.

“Sum je problem in tam je tako vprašanje ni, če se pridružite MPCC. Če boste to storili testi znotraj, da je v redu, vendar nihče ne more videti, kaj počnete. Kot član MPCC, da je vse transparentno. “