Siva eminenca Chelsea vredno metanje trener kritiziral tudi Mourinho

Na Portugalskem je zgodba vsi vedo. Fan klub Nacional imenuje šef mladinske ekipe Sporting Lizbona Aurelius Pereira, da pridejo pogledati na eni čudežni otrok. Bil poslan na Madeiri, kjer ima sedež kluba, skavti, da fanta malo znanja. ”

Ko je bil štirinajst let, soigralci ga imenuje ET, ker je bil kot iz drugega sveta.” Aurelio Pereira na Cristiano Ronaldo

Scout prišli na tekmo, vendar je fant sprehod. Namesto robu igri z žogo. Pereira pozval fanta na sojenju v Sporting.

“Imel je talent. To še ni vse.Fant od prvega trenutka, ko je vedel, kaj je hotel in je bil pripravljen storiti vse za uspeh, “je opozoril športno dnevno Marca Pereira.

Za dečka je postal eden najbolj znanih nogometašev na svetu.Cristiano Ronaldo igral za Manchester United, je zdaj pravi zvezdnik Real Madrida in na Portugalskem osvojil naslov evropskega prvaka.

“Ko je bil štirinajst let, soigralci ga poklical ET, ker je bil kot iz drugega sveta,” je povedal Pereira.

Danes je Ronald Podobi okrašene stene in oglasne deske v drobovje stadiona Sporting Lizboni in dveh podpisanih dresov visijo na stenah v pisarni direktorja mladinske akademije Aurelia Pereiru.

Večina pozornosti je usmerjeno na igralcev ali trenerjev. Za odkritje pogosto stojijo ure gledal, ali potujejo po vsem svetu.Skavti in mladinski trenerji, ki so se v nogometni svet čaka največje hviezdy.Stále iskanju nove Rooney

Bob Pendleton v poznih 90. letih delal za konkurenco mladih v Liverpoolu, kjer je prav tako tesno sodeloval z tam, ki jih Everton.

Najvýznamejším trenutek v njegovi karieri je bil obisk lokalnega junior team match Copplehouse Colts. Prvotno je prišel trener Bigom Nevom, ki ni uspela plačati pristojbino v višini okoli pet evrov za sodnike.