Scott Moore készen áll a valódi Wakefield űrlap mérésére a Hull FC tesztje ellen

A Wakefield nyerte meg utolsó négy mérkőzését, hogy a Super League nyolc legjobb edzője alatt megérintse távolságát Chris Chester új edzője alatt, beleértve a Wigan és a Huddersfield elleni győzelmet.

Mindazonáltal Moore elismerte, hogy Mindkét oldal erősen kimerült, amikor a Wildcats-szal szemben állt, ezért mondja, hogy a Hull játék valóban próbálja az oldalán a legutóbbi formáját.

“Kihúztunk néhány győzelmet, és aren” Annyi pontot szivárog ki, tehát józanul megyünk, de még mindig vannak olyan terhelések, amik javulni fognak – mondta a kurva. “A Hull nagyon jó teszt lesz, mivel az elmúlt négy bajnoki 1xbet mobile meccsünk volt, jó voltunk, de az ellenfelek nem voltak teljes erővel.Ez a játék jobban tükrözi majd, hogy hol vagyunk. “Wakefield a hatalmas győzelmet Wigan felé tartja, hogy megőrizze a meseot. Olvass tovább!

A Wildcats még nem veszít, hiszen Chester a szülővárosában Hónap, és Moore elismeri, hogy az élet a korábbi Hull KR edzője sokkal 1xbet sport kényelmesebb volt, mint a korábbi edző Brian Smith “bonyolult” birtoklása. “Ő rendezte a védelem, és adott nekünk egy struktúrát, hogy játszani, hogy ad nekünk egy kicsit egy szabad vadászat is”, mondta Moore.

“Mindenki tudja, mit csinálnak.Időnként egy kicsit felfelé állt a levegőben Brian alatt – lehet, hogy néha egy kicsit bizonytalan, de amit Chezzy tett, illik hozzánk a földre. “A vasárnapi más játék Hull Kingston Rovers utazásait látja A Jamesfordstól a Castlefordig, James Webster oldalán igyekszünk pozitívan reagálni a múlt hétvégén a Challenge Cup kijárata Oldham-ra.

A Castleford edzője azonban nem érdekli a KR táborból származó zaj hiánya – a játékosok médiában tiltottak -, és inkább arra kérte az oldalát, hogy összpontosítson a saját felkészülésükre, mivel úgy néznek ki, hogy lépést tartanak a négy legjobb játékkal.

“A következő top fogadairoda 1xbet két játék teljesen kulcsfontosságú Nekünk – mondta Powell. “Látom, hogy Hull KR abbahagyta a játékosok beszélgetését a sajtóval, így valami nagyot fognak követni a csoportjukon.

” Mindenképp összpontosítanunk kell magunkra; Idén még sokat nem játszottunk otthon, ezért otthoni űrlapunkat keressük, hogy katalizátorként lássunk. “

A Powell valószínűleg debütált az előre Larne Patrick, akit Huddersfieldben írt alá a múlt héten.Ő lehet közvetlen helyettesítő Oliver Holmes elődre, akit sérülés miatt kizárt.