Safarova ima naslov iz Dohe, Federer se je v Dubaju srečal z Djokovićem

“To je čudovit občutek in navdušen sem zaradi tega. Po dolgem času sem zmagal na turnirju in vesel sem se, da se bom bolje in iti gor, “je dejal Safarova. Njeno predstavo je cenila tudi legendarna Marina Navratilova. “Čestitke Lucije največja zmaga v karieri,” je zapisal sedanji trener Polka Agnieszka Radwanska na socialnem omrežju.

Safarova lahko veselijo v ponedeljek v samskih uvrstitev izboljšala osebni rekord 11. mesto.

V prejšnjih šest tekem Safarova izgubila proti Azarenka in osvojil le en niz, tokrat pa je bil favorit na tekmi. Protinapad začel prav o tem pozneje je prišel časa, ampak na koncu je bil prvi niz spet natančne udarce.V drugem nizu je zmagal belorusko upravo v tretji igri in se obrne v nizu štirih brejkboly

Z rezultatom 5:. 3 ob predložitvi tradicionalno glasen hekající Azarenka hitro privedla 40 0. Tekmec prvih dveh tekem točk stran, v tretjem pustil Safarova preverjanje bounce žoge po Križna stavke Azarenka, ki lajnový sodnika imenovali dobra.Hawk oči pokazala avtomobilov in Češka bi lahko proslavili prvi naslov v Premier Tour.

osemindvajset Safarova, kanadski trener Rob Steckley vodil osvojil turnir od leta 2013, ko je zmagala v Quebecu.

“na začetku sezone sem izgubil nekaj tesnih iger, vendar sem vedel, da bom trdo delal in moja igra šel,” je dejala pred finale v začetku leta, ko je v samskih WTA turnir je osvojil tri od štirih tekem. Ampak zdaj je zmagovalec Avstralskega Open osvojil osem od zadnjih devetih tekem. . “Uživam v tenisu,” je dejala

Federer je zmagal že sedmič v Dubaju

pričakuje končni v Dubaju osvojil Federer in osvojil sedmi naslov s turnirja.V bitki s svetovnega številka dva voditelja Znano je uspelo do konca drugega niza, in srbski tekmec Djoković je premagal s 6: 3, 7: 5. mesto Švicar. To praznuje 84. naslov v samskih in danes presegel tudi 9.000 ase, ki ga upravlja kot četrti teniški igralec.

dva igrišča velikani so imeli medsebojno 37 tekme in ima sedaj tri najvišje nagrade Federer. Ko je na začetku zadnjega dveh brejkboly proč, v osmem gama zlomil Djokovičův prvo storitev brez dopodával težave nastavljena na zmago.

Ali dolg hitro Dubaj sodišče igral uravnotežen tekmo. Djoković je bilo stanje 5: 4 dve setboly, ampak Federer rešil igro iz države, 15:40, ki je nato še enkrat uspelo.V drugi točki tekmo, nato obrnil na omrežju brez kompromisa.

»Težko je razmišljati o njem nobene taktike, ker smo igrali proti drugemu ogromno tekem. me prevaral sem, ampak na koncu pa nad obema gama žarkov, vsakič, ko sem udaril prvo storitev, kadar je to potrebno. Vesel sem tako, kot sem se borijo obvlada, “je dejal Federer na sodišču.

Sedanja svetovna številka ena je triintrideset švicarska 12 asov, devet tisoč jih je pred njim na ATP zbranih le Goran Ivaniševič, Ivo Karlovič in Andy Roddick. Iz Dubai odpeljal kot prvak že leta 2003-05, 2007, 2012 in 2014, ko so premagali v zadnji tekmi Tomáše Berdycha. Dvakrat je še vedno v končnem.

Federer je nepričakovano odprave v tretjikrog Australian Open privoščimo dolgo pavzo, se je posvetil družini, svoje štiri otroke in Dubaj igrala še eno tekmo třísetový. Djokovic je v polfinalu premagal Berdycha.

“Mislim, da bom imel več prostega časa, da se prepustite,” je dejal z nasmeškom enkrat in prihodnje prvaka. Če zmaga še deset turnirjev, bo prišel do Ivan Lendl. Jimmy Connors je 109 stopinj ni Djoković 49.

H + H bo imel naslov dvojice v Acapulco

Solid živci pokazala na turnirju v Acapulco mehiški tenisačica Andrea Hlaváčková in Lucie Hradecká.V polfinalu Čehi odbil romunsko-ameriški par Elena Bogdanová, Nicole Melicharová štiri tekmo točk in tekmo pripeljala do zmage 6: 4, 1: 6 in 11: 9.

dvojni zmagovalec Grand Slam in lastnik olimpijskega srebra v Londonu, vzdevek H + H, med seboj po enoletnem premoru od te sezone in se vrnil igrati naziv prvič.

Acapulco igra vlogo tiste turnirskih. 12. Skupno pokal na WTA vezje lahko opremijo samo drugi posejali Španci Lara Arruabarrenaová z Marie-Teresa Torróovou.