Roy Hodgson pozdravlja “ogromno” Anglijo vračanje proti Nemčiji

Roy Hodgson je pozdravil bleščečo vrnitev Anglije proti vodilnim svetovnim prvakom v Nemčiji, potem ko je glava Eric Dierja v Berlinu zaprla zmago 3-2. Kako je Alex Iwobi v Arsenalu izgubil Anglijo in dobiček v Nigeriji | Daniel Taylor Preberi več

Cilji Harryja Kanea in spektakularnega zaključka Jamiea Vardyja so pomagali Angliji okrevati s primanjkljajem 2: 0 preden se je Dier preusmeril iz žogice Jordan Henderson v drugi polovici časa poškodbe.

p> Na vprašanje, ali je bilo to najboljša uspešnost v Angliji pod njegovim vodstvom, je Hodgson dejal: “Mogoče.Ne premagate Nemčije vsak dan, vendar je bilo dobro nadaljevanje našega delovanja proti Franciji, čeprav pred petimi ali šestimi meseci.

“Mislil sem, da je bil rezultat polčasov zelo nepravičen in ko smo šli 2-0 navzdol, smo mislili, da je še bolj nepošteno, ker nismo bili nikoli iz igre in smo ustvarili boljše možnosti. Ampak, da bi se vrnili in dosegli tri cilje, je izjemna uspešnost igralcev in od njega moramo izredno veliko kredita in ogromno srca. “

Dier, ki je bil le tretji mednarodni nastop, je zagotovil, vrnitev od 2-0 navzdol prvič v skoraj 40 letih.

“Predčasno sem povedal Jordanu, da je nekaj postavil na hrbet, zato sem ga prosil, da ga spravi na sprednjo stran post, in tam je postavil.Vse, kar sem moral storiti, je bil, da se mi je odločil, zato sem vesel, «je povedal za svoj cilj. Vardy, ki je prišel kot drugi polovica nadomestka za Danny Welbeck le nekaj trenutkov prej, je bil vprašan, ali je bil njegov cilj vrhunec njegove osupljive sezone. “” Definitivno, “je odgovoril. “Ko ste podrejeni, ki ga želite doseči in vplivati, če je mogoče. To sem naredil in zmagali smo. Želel sem samo priti čez bližnji post, da bi poskušal dobiti nekaj na njem. Na srečo sem se potrudil in malo potegnil nazaj. «

Kane se je v 61. minuti začel oživljati s svojo briljantno končno obdelavo in priznal, da je bil njegov kos spretnosti v naglici Johanu Cruyff.

“Stari Cruyff obrne na ja. Malo predanosti morda, “je dejal. “Igrali smo sijajno. Mislil sem, da smo si zaslužili zmago.Imeli smo veliko možnosti, da bi lahko še en dan sprejeli. Vsi gnjavimo. Kakšna tekma. “Anglija se je včeraj na Angliji srečala z Nizozemsko na Wembleyju, Kane pa je opozoril, da se navijači preveč odnesejo.

” Vsakdo mora ostati miren. To je prijazno, vendar je odlična noč za Anglijo in kaže, kakšna ekipa smo, “je dejal. “Moramo se vrniti, nadaljevati s tem, kar počnemo, v torek imamo še eno pomembno tekmo, od koder gremo.”