Roy Hodgson: Anglija še vedno dela v teku kljub vrnitvi v Nemčijo

Roy Hodgson je poudaril, da njegova stran v Angliji ostaja “delo v teku”, saj je privoščil svojo najbolj zadovoljujočo noč, vendar kot nacionalni manager z zanimivim vračanjem proti vladajočim svetovnim prvakom.Upravi so pohvale za neustrašen pristop obiskovalcev, ki ga je povzročilo energija, prikazana na celotnem igrišču, čeprav je Nemčija na kratko uživala v prednosti dveh zadetkov. Eric Dier zapira osupljivo vrnitev Anglije proti Nemčiji. Preberi več

Hodgson je dejal, da bi zmaga prispevala h krepitvi zaupanja in prepričanja na evropsko prvenstvo v poletnih mesecih, čeprav je bila tudi želja, da je startna linija, ki je imela le 161 kapo pred kick-offom, to priložnost izkoristila kot izobraževanje.

“Čez nekaj časa sem se počutil, da je ta ekipa začetek nečesa,” je povedal Hodgson. “Po teh igrah jeseni, v Španiji in doma v Franciji, sem mislil, da če bi to skupino lahko ohranili in ustvarili pravi duh in prepričanje, da bi zaupali, da gredo ven in se izognejo težavam. .potem bi imeli nekateri igralci, ki bi lahko bili v prihodnje zelo zanimivi za Anglijo. “Kar me skrbi, je, da uživam to noč in priznavam, da je do zdaj najboljša z Englesko, veliko kritike, ki smo jih imeli v preteklosti, bodo pozabljene in se bomo dvignili na podstavek. To je ekipa, ki je nedvomno delo v teku.

“Ko Danny Rose danes gre tam zunaj in igra proti zmagovalcu svetovnega pokala, kot je Thomas Müller v Berlinu, na Olympiastadionu pred 71.000 ljudi, je to fantastičen korak naprej, vendar ima še vedno samo en pokrovček. To je bil tretji začetek Dele Alli in tretja ekipa Eric Dierja, deveta igra Harryja Kanea in peta igra Jamieja Vardyja.

“Ohranimo te nogice na tleh. Ohranimo jih ponižujoče.Naj ostanejo lačni, da se učijo iz svojih napak, tako da bo naslednjič, ko bo Jack Butland poškodovan, gredo navzdol in se prepriča, da prejme zdravljenje in ne dovoljuje igranja.

Golman Stoke Cityja da se poškoduje na gležnju, ki ga je poškodoval pozno v prvi polovici leta, med strahovi, da je poškodoval vezi in da bi ga lahko nastavili na dolgi rok. Odšel je na igrišče na nosilih in v solzah. Facebook Twitter Pinterest Angleški Jack Butland bo pregledal poškodovanega gležnja. Fotografija: Carl Recine / Reuters

Vendar so njegovi sorodni kolegi zbrali v njegovi odsotnosti.Kane, čigar četrti mednarodni cilj je sprožil vrnitev, ga je opisal kot “odlično noč za angleški nogomet”, pri čemer je celo Hodgson priznal, da so njegovi igralci v Berlinu naredili pomemben korak naprej. “To je dober korak naprej, trenutek napredovanja pri delu, ki ga opravljamo z njimi, četudi bomo še vedno lahko bolje delali,” je dodal.

“Imamo še štiri prijateljske igre in dva, pol meseca dela, preden bomo igrali igro, ki se bo dejansko štela, proti Rusiji v Marseillu [v angleškem odpiranju Euro 2016]. Toda to zagotovo ne bo škodovalo našemu prepričanju.

“Neustrašnost” je dobra beseda. Veliko ga uporabljamo, ko se pogovarjamo z ekipo, ki jih spodbuja, da kažejo pozitivnost in mirnost ter se udobno oblečejo na žogo, ne pa panike, ko vas nekdo pritisne in ga prvič igra.Bodite pripravljeni tvegati težje prehode občasno. Nemčija 2-3 Anglija: kako so igralci ocenili Read more

“Nocoj smo naredili to zelo dobro. Ko gre za Jamieja Vardyja in Harryja Kanea, ki sta imela tako čudovito sezono s svojimi klubi, ni nič nenavadnega, da igrajo s tako samozavestjo. «Nathaniel Clyne je igral s tako samozavestjo in Kakovost njegovega križa za Jamiejevega cilja je bil eden od glavnih točk tekme za nas. Ne vem, da se mi karkoli čuti “upravičeno”. Nisem čutil, da ljudje niso bili v ozadju razvoja, ki smo jih začeli v naši ekipi, ali da so mislili, da gremo po napačni poti ali delamo napake.Morda so postavili nekaj obrvi, da bi videli, da smo Dele Alli v ekipi, ko se za Anglijo sploh ne igra manj kot 20 let ali manj kot 21 let, in le nekaj za manj kot 19 let. Vendar smo imeli dobre izkušnje, preden smo v zgodnjih letih postavili ljudi, kot sta Raheem Sterling in Danny Welbeck, in nobeden od teh ni izpustil. In ko imate igralce te izjemne sposobnosti, jih izberete. Upam, da je moja najboljša noč še pred menoj, ampak moja najboljša noč do sedaj? Ja, zakaj ne? Dal ti bom to. “