Ramenski naboj še vedno mora v rugby ligi prepovedana, pravi Cameron Smith

avstralski kapetan Cameron Smith pravi, da je nedavna smrt James Ackerman ponazarja, zakaj mora ostati naboj rame prepovedali rugby ligi.

Ob pozivom všeč NSW Izvor kapetan Paul Gallen in nekdanji veliki Peter Sterling za spektakularno, vendar potencialno škodljiva, obrambni podvig, da je treba obnoviti, Smith je odločen nacionalni referenčni laboratorij mora tako izkoreniniti iz igre popolnoma.

Ackerman, 25, igral za Sunshine Coast Falcons, eden od Storm je Queensland ki temeljijo napajalni ekipe, in je umrl dva dni po poškodbi v škripca

“to je zelo jasna za mene – da je dobil ne sodi v igri več,”. je dejal Smith. “Le pet tednov nazaj, James Ackerman tragično izgubil življenje na brezplačno ramen.

” Ali je bil neposreden stik glave ali posledice udarca, da se mi to ni pomembno.Vsakdo ve, da je rama dajatev, vendar pa ni bil obtožen…tako da je bodisi v igri ali pa je ni.

“Če želite, da bi ga na, boste dobili zaračuna ne glede na to ali obstaja poškodba ali poškodbami vratu na nekoga glavo. Ima žigosati iz igre v celoti. “

Predstavnik NRL je dejal v ponedeljek, ker ni bilo glave ali vratu kontakt in ne pred poškodbami vratu vpliva na Kasiano, je bila kazen in opozorilo na terenu dovolj kazen .