Prokes Prokes je premočanost za Iry. Še posebej zaradi gorečega pomočnika

Ventilatorji roko Proskemu Ružiti vulgarno prekletstvo za razsodbo, ki ni bila v celoti v njegovi smeri.

“lopov, parodija sodniku, komedijant.” To je najbolj blago besedo, ki je šestintrideset češki sodniki imenovani .

v četrtfinalu z igralci evropskega prvenstva do 17 let v Angliji odločilo, Irska vratar prezgodnje pobegnili v peti seriji enajstmetrovk. Dal mu je prejel drugi rumeni karton Jimmy Corcoran je prejel prvi 59 minut.

Corcoran kazni pokrov, in irski bi ostali v igri. Je veselil, nato pa se je moral boriti in navdušen izraz zamrznila, ko Proske je pokazal rdeči karton. Vrata je imel zagovornik Oisin McEntee.Nizozemski kapetan Redan je obrnil kazen in njegova ekipa je napredovala v polfinale.

“Mislim, da je sodnik že opozoril vratarja, tudi nizozemskega,” je dejal Colin O’Brien, Vzel ga je športno. “Ponosni smo na našo ekipo, igrali smo neresničen turnir.”

Pred kazenjo so, ne glede na to, ali brcajo v normalnem igralnem času ali v strel, vratar opozarja, da ne morejo iti naprej, dokler se strelec ne dotakne jajca.Če pravilo krši, sledi rumena kartica.

Na Redanovem prvem poskusu, da pokrije Corcorana, je Prosky opozoril na kaznivo dejanje na mejne policiste iz Ukrajine, ki so dvignili transparent.

Vprašanje je, ali je Corcoran resnično kršil pravila. Zapis ni povsem prepričljiv. Z eno nogo naprej, druga pa ostane na liniji.

To je signal nerazumljivega sodnikovega pomočnika. Za njegovo vnemo pa se Proske se zbavuje.

Seznam strokovnih tekmovanj je sedem let, redno najvišja konkurenca je od 2013/2014.In na začetku sezone je bil v Jihlavi s Pilsenom “slaven”, ko so po porazu Pilsena odšli v odmor, kjer je Harba tekla sama na vratih, je končal polčasu štiri sekunde pred 45. minuto. .

Slovácko je to pomlad vznemiril, ko je dosegel le štiri minute za Olomouc 1: 0, čeprav za več kot pet minut ni bil igralec zaradi Buchovega vratarja.