Primerja se boj za topovi lige. Po protestu v Slaviji je Škoda vrnil gol

sodnik priznal svoj cilj, statistiki ga ocenil kot svoje lastne, zdaj spet vrnili cilja ŠKODE. Takšna je zgodba o klubih, ki so lahko ključnega pomena v boju za najboljše lige strelec

“Na zahtevo SK Slavia Praha sem še enkrat preučil Slavia cilj je avtorstva v tekmi Pribram -. Slavia. Prvotni datum zapisa, sem se odločil, da je potrebno spremeniti sodnika registracijo in cilj pisno označiti Skoda sam. Zdaj, po ponovnem pregledu sem ugotovila, da ne more biti stoodstotno potrjeno, da je cilj dejansko sami, “je dejal Radek Bauer, član komisije za zgodovino in statistiko FARC, ki je odgovorna za obravnavanje te dvomljive situacije.

< p> To je, po mnenju komisije, en meter pri odločanju.To je ustaljena praksa, ki sledi, je bilo tekmovanje v teku že več let.

V Pribram Skoda šla po levi strani, vendar je tudi Zápotočný zamašek in vratar Kelemen. Situacija je bilo kaotično, snemanje ni mogoče določiti z gotovostjo, s katero žogo odbil. Na prvi pogled se zdi, da je bilo Zápotočný vendar Skoda Slavia trdi, da je branilec vodil žogo še v čevlju od nje nato v mrežo.

“To ne bi bila pravilna in objektivna sprememba vpisa. Slavia cilj v Pribram zato pripisujejo dejanske škode, kot je že določena v sodniku registraciji Kocourek, “je dejal Bauer.

Boj za letošnjega kralja strelcev bo zelo zanimivo. Lafatova Sparta igral proti Bohemians 1905, bo Škoda brani napad na Slovaškem.po zadnji ligi krog priznal, da je tovariš poskusite za zmago v soboto, sta oba imela “bo igral za njih.”

“Mislim, da sem šel in kazen, čeprav ne me med določenih igralcev,” je dejal Skoda vikend, da se prepriča zmagali z 1: 0 v Hradec Kralove. Uradno je imelo 18 zadetkov. Zdaj mu možnosti za zmago povečuje Premier topovi.

“V luči aktualnih dogodkov v ligi Synot v smislu težkem položaju,” je povedal predsednik komisije za zgodovino in statistiko Jaroslav Kolar. “Na podlagi tega dejstva, se zdi potrebno pojasniti, za naslednji izdaji pravil o konkurenci za upravo, da protest njeno odločitev.Dejstvo, da se je Slavijev protest pojavil več kot deset dni po potrditvi odločbe. «