Prejšnji rezultati Real warn, Bayern vidi upanje. Kdo bo šel v finale?

Real se bo soočil z Bayernom v torek od 20.45 (prva tekma je osvojila 2: 1), sreda v drugem paru AS Roma se bo soočil z Liverpoolom in izbrisal manko 2: 5.

vsi vemo, kako pomembno je in kako ga vzdrževati, “je dejal trener Zinedine Zidane.

Real se mora spremeniti.

Pred enim letom, Bayern 1: Juventus 0: 3 je izgubil na domu že tretjič in dosegel točko v golu.

Tretjič, možnost, da se izločite iz kakršne koli težave, se morda ne bo uresničila.

kar se je zgodilo Juventusu, se bomo morali z Bayernom vrniti povsem drugače.Če ne, se bodo pojavili problemi, «je dejal Zidane. “Moramo dati najboljše rezultate v sezoni za napredovanje. Pripravljeni in odločni smo, da bo to leto leta. ”

Real, zmagovalec zadnjih dveh prvenstvenih prvenstev, se je začel končevati. Pred tednom dni je v Münchnu zmagal 2: 1, zmagal je lahko vsakršno žrebanje in celo poraz 0: 1.

Da bi bil samozavesten, mu lahko pomaga šestkrat zapored premagati nemškega nasprotnika, zadnje tekme doma. Toda tudi pred šestimi leti je Bayern padel. V domačem povračilnem ukrepu je iz prvega dvoboja odstranil manko (1: 2), potem pa ni uspel izvesti kazenskega strela.

“Dosegli smo dober rezultat, vendar moramo igrati, kot da bi bil še nič nič.Želimo braniti naslov in premagati Bayerna doma, «je na današnji novinarski konferenci dejal kapetan Sergio Ramos. Toda pred tednom dni je bil slabša ekipa, Bayern je igral odlično prvo polovico, ki jo je vodila Kimmich in imela druge možnosti, toda tik preden je Marcelo odšel iz nič. In na začetku drugega polčasa po prelomu je Rafinha spremenil rezultat na nadomestnega Marca Asensia. “Real ima veliko prednost, vendar nismo zaslužili izgubiti in morali smo zmagati.” To dodaja malo več optimizma mojemu povračilu. Poskusili bomo narediti vse za postopek, «je povedal trener Jupp Heynckes, ki je leta 2013 pripeljal Bayerna do zadnje pokale v Ligi prvakov.Heynckes ima težave s setom, ker bo zamudil veliko poškodovanih: dolgoletni marods po prvi tekmi so bili Jomer Boateng in vezist Arjen Robben, na drugi strani pa ga je zdravil David Alaba . Španska ekipa ne more računati z ekstremnim branilcem Danimom Carvajalom.

“Ne obupamo, še vedno imamo priložnost. Toda v povračilnih ukrepih moramo dati najboljšo uspešnost in še posebej izboljšati cilj, ki se ni zgodil doma, «je dejal Thomas Müller, vezist.