Posnetki nogometne lestvice bodo oddajali plačan O2 Sport kanal

V praksi bo to pomenilo, da je, na primer derbi přaských “S” ali dvoboj Sparta Pilsen bodo videli samo stadion, ali pa, da si pridobijo plačljive televizije.

Do sedaj, domači top liga nogomet s češko televizijo oddajanje in plačano kanalni slovaški šport. Najbolj privlačen dvoboj v soboto zvečer, naslednji nedeljski popoldanski tekmi, je bil na CT Sportu. V petek zvečer predvajali eno tekmo slovaško Sport, ki je imel pravico do tretje izbire.

V naslednji sezoni je uradno potrjena O2 šport, ki bo vključen v vseh paketih O2 TV platformo.Najcenejši stroški 299 kron.

Šéfkomentátorem nogomet bo Tomáš Radotínský, ki je prej delal na konkurenčni kanalu Nova Sport.

V prenosov bo na vsaki tekmi, obstaja več kamer, ki bodo prenašali signalov neposredno na televizor.

“direktor postane gledalec. Samo on bo lahko izbirajo med katerimi lahko kamere uživajte trenutke športa, “je povedal programski direktor Mark Kindernay.

Ena kamera se namesti neposredno na platformi, bo še dva strela prinesla v smislu vratarje. Vsi tokovi bodo imeli enak komentar.Oboževalci bodo na voljo tudi normalen prenos, ki se bo zmanjšal med kamerami.

O2 prej sporočil, da je pridobil pravice za Ligo prvakov, kot tudi. Na najbolj prestižnem klubskem tekmovanju na planetu pripravlja tudi novost: gledalci bodo lahko izbrali, kateri tekmi bo osem na vsak dan iger za baseball, ki ga bodo želeli gledati. Dva bodo s češkimi komentarji, preostalih šest pa z angleščino.

O2 Sport kanal bo začel oddajati od 15. leta.Avgust tako liga zadetke iz prvih nekaj krogih bi moral teči na O2 TV v okviru promocijske kampanje. Beater, ki je izbran O2 za njegovo posredovanje, se zaračuna za gledalce na internetu.

Lastnik pravic predvajanja na domači nogometni ligi, je do leta 2018, je družba Pragosport ki je plačal za njih, okoli 400 milijonov evrov.

Dve igre za vsak akt, mora ostati na prostem kanalu, da bi nogomet na televiziji šport bivanje.Še en imetnik pravic bo zato imajo pravico drugo in tretjo izbiro.

Del O2 TV tudi športnih programov, ki oddajajo v angleški Premier League, španski La Ligi, francoski Ligue 1, nemška Bundesliga in italijanska Serie A.