Poruba prvič ni uspela, izgubila je proti Slaviji. Chomutov je umrl v Jihlavi

Nastop vodje ekipe je pritegnil najvišji domači obisk Slavije pred 1612 gledalci v Edenu, Poruba pa je po odličnem vstopu v Prago izgubil z 0: 5.

Tomáš Šmerha je v 13. minuti odprl rezultat, Jirži Doležal in Robin Všetečka pa sta zadela dvakrat v drugem delu. Ponovno je slavil Ales Furch. Gostje so na koncu popravili, ko je bil Jan Káňa nenavadno šibek med tremi proti peterici. Slavia je že četrtič zapored zmagala doma.

Ceske Budejovice Motor je okusil domači poraz v sredo z Litomerice 2: 6. Toda tekmo je moral obrniti. Južno Češko je dobil pri 27 letih.Zdeněk Soležal je prevzel vodstvo v igri z močjo, v drugem delu igre pa sta vodstvo prevzela Jan Süss in Šimon Kratochvil. Motor je dosegel sedmi od osmih dvobojev v sezoni. Prerov je po uvodni peti tekmi zmage odšel že tretjič zapored. Jihlava je na treh tekmah doma prvič uspela zbrati vse točke. V 14. minuti je Jan Pohl povedel s številčno prednostjo, Tomáš Chlubna pa jo je v prvem obdobju povišal.Druge cilje sta dodala Jiří Fronk in David Čermák. Švedski vratar Niklas Lundström je prvič v sezoni ohranil svoj račun. Z dvema goloma in eno asistenco je prispeval Otakar Šik. Vsetinu je uspelo četrtič zapored in v Benatkyju nad Jizeroujem zmagal s 3: 2. Horácká Slavia je zmagala že tretjič zapored. Po šestih porazih zapored je zmaga Ústí nad Labem doma premagala Frýdek-Místek 4: 2. Brez zmage je še vedno zadnji Kadaň, ki je na svojem ledu izgubil s Havířovom 1: 4.