Pilsen in Sparta bosta začela spomladi Betano na tekmi svojih nasprotnikov, Slavia bo gostila Brno

Zlin ni najljubši nasprotnik za Sparto. Zmagal Betano je le eno od zadnjih osmih tekem. Zdaj jo pozdravi ekipa, ki želi dokazati, da uspešna jesenska in šesta v tabeli ni naključje.

“Želimo dokazati, da lahko s tako velikim klubom obvladujemo moč. Verjamem, da Sparta ne bo čutila pritiska na češka igrišča, kakršen je naš stadion. Ravnovesje medsebojnih Betano tekem v Zlínu, kjer je Sparta od desetih tekem uspelo osvojiti le dvakrat, je neverjetno. Želimo se pridružiti, “je dejal trener Bohumil Páník.

Špartanski trener Zdeněk Ščasný je dejal:” Zlín je zelo močan doma in moramo se dobro pripraviti.Ko pa govorimo o prvem mestu, ne moremo Betano cote pariuri sportive online izbrati naših nasprotnikov in uspeti moramo v prvi tekmi pomladi. ”

Samo prvi pomladni krog bo prinesel pomemben Betano reševalni boj. Predzadnji Olomouc bo sprejel Bohemijce, za katere izgubi samo eno točko.

“Zavedamo se, da je sobotna tekma zelo pomembna, vendar se ne odloči za spust. Ne želim narediti alibija, ker bomo z njo imeli jasen cilj, da dobimo tri točke, vendar ne smemo izgubiti, “je dejal trener Olomouc Václav Jílek.” Bohemka v Olomoucu še ni zmagala, Ne vidim veliko. Pomembno je, da zlomim in napišem novo zgodovino.Uporabiti moramo slabosti Olomouca – vemo, kje so, «je dejal Roman Betano Pivarník. »Še vedno je malo posebnega za mene. Ne želim, da bi to osebno vzel, ni dobro, ampak živim v Olomoucu, tam sem preživel nekaj časa. Igral sem in treniral v Sigmi, oboževalci za sabo. Mislim, da bo to posebna tekma, zdaj pa delam za Bohemijo in pomembno je, da to storimo. ”

Jablonec bo poskušal popraviti slabo jesen, ki bo Jihlavo Betano pozdravila pod novim trenerjem Zdenko Frťaly.

Vendar je Jihlava tudi nov trener, ki je pripeljal Michala Hippa, zato bo to dvoboj slovaških trenerjev. “Zavedamo se, da so domače tekme z vidika točke razočaranja razočarale.Želimo se spopasti z igro in pokazati, da točke vsekakor ne bodo izstopile iz strelišča, “je povedal trener trenerja Zdenek Frťal, dodal pa je tudi Michal Hipp iz Jihlave:” Jablonec ima dober kader, vendar zagotovo ne začnemo s premagalim razpoloženjem. . Po igralčevi strani se Jablonecova kadenca ni spremenila, vendar je igranje Betano drugačno. Ekipa je povečala napadalno aktivnost nasprotnikov in žaljivo igro. ”

Zmagovalec iz središča mize se lahko odraža v boju Betano za evropske pokale. Toda poraženec lahko še vedno čaka na težave pri reševanju.

“Upam, da smo pripravljeni. Delali smo na veliko stvari, ekipa je na tekmovanju, zato se bodo fantje borili za set.Naša prednost je, da zaradi sprememb ne bo tako Betano predvidljiv. V jeseni je bila naša skupina iz šestega kroga preprost ugibati zdaj bo težko nasprotniki, “je dejal trener David Vavruška Teplice.

” Zimski trening je bil zahteven in kratek. Vesel sem, da smo se izognili poškodbam in da začnemo z ligo dobro pripravljeno. Taborišče v Turčiji je bilo zelo Betano dobro tekmo in tam za nas, da imajo veliko izkušenj, “je dejal Pribram trener Paul Tobias.

Glavni žreb krog bo premierno” nov “Slavia. Bistveno okrepili Betano ekipo na Eden Brnu vas pozdravim z Slavia zadnjih pet iger izgubila.

“Želimo zmagati in dobili tri točke doma.Imamo nekaj golov in Brno je tik za nami, zato ne želimo, da bi bilo to na vidiku, «je dejal trener Dušan Uhrin mlajši.» Pričakujemo dober pregled zgodaj spomladi, vendar zaupamo naši ekipi. Jesenski rezultati nas vodijo do previdnega optimizma. Imamo Betano slabost produktivnosti strelec. Spoštujemo trenutno moč okrepljene Slavije, vendar ne bomo izgubili od Prage, «je komentiral trener Brna Václav Kotal, ki je izgubil tri igralce osnovnega niza – Jiří Skalák (Brighton), Ondřej Zahustel (Sparta) Jan Bořil (Slavia). Po drugi strani pa ga je prineslo več igralcev.Možnosti lahko pomeni, nedelja, domače moštvo, ko gosti na finalno mizo.

“Priprava Winter je potekala gladko, tako da smo dobro pripravljeni in veseli tekme. Naš prvi nasprotnik je zelo težavno, ker bo Ostrava zadnje mesto pod novim trenerjem Betano dobro organizirano in bojevite skupine. V je Boleslav česa izgubiti in bo zagotovo igral brez zadržkov, “je opozoril Boleslav trener Karel Jarolím.

” Bil sem v Mlada Boleslav pogled na zadnji pripravljalni tekmi in je igral, ko je igral, verjetno ne bi tako grozno. Ampak ne bo več igral.Borijo se za evropske pokale, je zelo močna ekipa, medtem ko imamo mlado ekipo, v kateri večina igralcev ni srečala odraslega Betano nogometa, «je dejal novi trener Ostrave Vlastimil Petrzel.

Plzeň brani prvo mesto in vodilno mesto. tri točke. Zato želi v prvem pomladanskem Betano krogu dobro začeti.

“Potrebno je obvladati otvoritvene tekme in začeti serijo, da lahko gremo do cilja.Toda ne pričakujem preproste tekme, ker Slovácko v domačem okolju opravlja Betano Betano dostojno nogometno tekmo in veliko navijačev pride na to, «je dejal trener Karel Krejci. neprepričljiva uspešnost pri pripravi ni v optimalnem udobju.

“Z našega stališča je bolje igrati proti Pilsenu v prvi spomladanski tekmi. Naši tekmeci niso imeli veliko zimskih treningov in glede na informacije, ki jih imamo, nismo Betano v optimalnem udobju. Kar je morda naša majhna prednost, «je dodal slovaški trener Svatopluk Habanec