Peticije, obtožbe ustrahovanja in ustrahovanja. Koreanci rešijo spor hitrosti

ponedeljek, Olympic Oval hitrosti drsalci v Kangnung. Domov

Tako gre za eno od četrtfinalna segreva ženska borec ekipe dogodka. Celotna dvorana je peš na stezi zaradi polfinalu borijo domače Korejci.

Toda pogled od treh žensk je toliko drugačen, kot je v zasledovanje rastlin navade.

Običajno vožnja rychlobruslařky skupaj in izmenično vlečenje tempo. Razlog je preprost, saj je tarča najslabši del. Zato ni nobenega razloga, da se raztrga, ni nobenega razloga, da Naleteli svoje nacionalne kolege.

Kljub temu pa se dogaja. Ne Korejski Son-jong samo izgublja meter, ki ga meter.Njena dva Reprezentanca kolega – Kim Po-um in Chi-u – da počasneje zanemarjanja in nadaljevala pobeg

Na koncu konca je razlika med njimi naredi štiri sekunde

Ne.. Son-jong sedi sredi ovalne in začne stalno jokati. Njena kolega? Ne, ne poslušajo jo, ne morejo ji ugoditi ali spodbuditi. Pravzaprav, ona ni prezreti, namesto v smeri proti novinarjem, kjer je njegov kolega začnejo obrekovanja in obtožujejo izgubo.

“Nismo zelo dobro, vendar na koncu…smo imeli veliko izgubo postopka. Ona je z nami, preprosto ni mogel slediti, “je jezilo Kim Po-um.

Poleg tega, da stoji Pak Chi-u takoj upped ante.Ona pravi, da je bila šokirana, ko je videla, kako je njen kolega izgubi. “Ampak me je res presenetilo,” je dejala.

Njihove pripombe so vse hujše, če upoštevamo celotno zgodbo, ki je ne Sin-jong veže.

Ona je starejša sestra nekdanjega svetovni prvak v kratki brez Kitajske. Je moral biti na prejšnjih igrah v Sočiju človeka, ki prinaša državi s zlato medaljo. Toda po poškodbi med eno izmed sej je bil v istem letu diagnozo kostni rak.

V Rusiji in tekmovali dve leti kasneje pa je umrl.

Njegova sestra pa obtožil korejski hitrostno drsanje federacijo, ki niso račun slabšega zdravja brat toliko hrepenela zlato.Zato sem zdaj želim boriti za vsako medaljo samo za svojega pokojnega sorodnika.

Bolj boli njen neuspeh.

In bilo je huje vedenje reprezentanco sodelavci.

Ni trajalo dolgo in Chi-u in Kim Po-um je začel breme na socialnih omrežjih. Korejski navijači so razdraženo in kritizirali.

Niso bili sami, tako kot Kim Pad-um že zaradi tega škandala je izgubila ena od glavnih sponzorjev.

Naslednji dan na čustveni novinarski konferenci poskušali njegove besede vzemi nazaj. Rekli so, da je bil napačno razumljen. “Žal mi je, da sem si poškodoval čustva veliko ljudi,” je povedal na novinarski konferenci. Domov

Na nacionalni trener je dejal, da ne Sin-jong je hotel iti zadnji krog, da gredo zadnje.Ampak to rychlobruslařka zanikal, da bi morala iti drugi.

“Mi smo usposobljeni vsi ostali, zato nismo niti imeli priložnost spoznati, kaj šele govoriti,” je dejal št Sin-jong, ki je, poleg tega, zaradi administrativne napake skoraj izgubil mesto na domačih olimpijskih igrah. Korejski zveza, ki je pred kratkim obtožili nepotizma in zlorabe konkurentov za kršitve opravičil. Home

A tudi to ni ustavilo na celotno zadevo.

Država gostiteljica je bila ustanovljena interneta peticija na južnokorejski predsednik Mun Zhejiang ina, v kateri so podpisniki zahtevne kaznovanja konkurentov.Peticijo, ki nekaj velikega 500.000 ljudi je že podpisal, medtem ko je z zadevo ukvarjal z državnimi, samo 200.000 podpisov.

“To je sramota, da taki ljudje predstavljajo Južna Koreja na olimpijskih igrah,” je zapisano na peticijo. “Zahtevamo, da Kim Po-um in Chi-u izgubil svoj status reprezentanci, zato so tudi prepovedano tekmovati na mednarodnih tekmovanjih, vključno z olimpijskimi igrami.”

Bo navijači izključuje Korejci reprezentacije?