Pet stvari, ki jih poznamo z Bwin dvema dirkama, ostanejo v naslovni dirki v F1

Radio Sebastian Vettel postaja nekaj, kar bi moralo biti omejeno na časovni režet po prelivu. Njegova vedno bolj nepremišljena in eksplozivna sporočila vznemirjajo ljudi na podoben način kot pozni, veliki John Peel, ko je leta 1976 prinesel punk na radijske valove.Red Bull, Helmut Marko, s katerim je bil Vettel v času njegovih prvenstev v Red Bullu zelo blizu, je bil vsekakor impresioniran. “Stanje ni vredno štirikratnega svetovnega prvaka,” je dejal. “Njegova izbira besed Bwin zagotovo ni bila prvovrstna.”

Mnogi bi bili užaljeni in njegova odločitev, da se direktorju dirk, Charlieju Whitingu, pošlje sporočilo, da bi “zajebal” , še posebej glede na predanost Whitinga in dolgoročno zavezanost športu, da ne omenjam njegove spretnosti in profesionalnosti, ki se občuduje čez vrečo. Toda enako Vettelove nenavadne napake iz pilotske kabine so brez dvoma zabavne.Sodobni vozniki so rutinsko kritizirani zaradi avtomatov, ki so jih trenirali PR, Emerson Fittipaldi je to vikend Bwin pohvalil Lewisa Hamiltona, ker je eden redkih, ki je pokazal resnično osebnost, zato bi moral Vettel resnično vzeti toliko človeka, da bi bil človek? Če bi se reagiral povsem mirno, potem ko Max Verstappen ni uspel vrniti mesta, ki ga je Vettel verjel, da bi si zaslužil, bi bil izjemno brezposelen in zelo dolgočasen. Vettel je očitno razočaran nad položajem Ferrarija, zmaga v tej sezoni, brez napredka proti Mercedesu in tretjim v konstruktorskem prvenstvu Red Bull. Toda on je tudi odrasel in, kot je opozoril Christian Horner, če bi zbrali nogometaše, bi rezultati nedvomno postavili veteljove izbruhe v senci.Če je resnično zaskrbljujoče, njegov jezik pokvaruje otroke naroda – čeprav mnogi mislijo, da je Peel zavrtel Bwin prokleto in pištole – potem jih FOM ni treba prenesti. Vendar pa bi bila predstavitev revnejša za to. 2) Pravila zmede glede rezanja vogalov Lewis Hamilton, ki trpi z zasteklimi zavornimi diski iz tvornega kroga, je bil zaklenjen ob vstopu v obratni smeri in rezal vogal, da bi ohranil svojo vodilo iz poleja, ampak iz ujetega cenzure. Verstappen je izrezal isti vogal, medtem ko je Vettel poskušal dati petico in kazen, ki mu je stalo na mesto svojega podij.

Da je bil dvojni standard povzročil precejšnjo razpravo in Bwin veliko zaskrbljujočih pripomb voznikov .Verstappen in njegov soigralec Red Bull, Daniel Ricciardo, sta bili izjemno glasni po dirki pri kritiziranju pomanjkanja sankcij proti Hamiltonu in zagotovo bodo imeli malo smisla za športne navdušence športa. Pravzaprav so stevardi gledali na incident, ki je vključeval britanskega voznika. Ugotovili so, da ni imel trajne prednosti pri rezanju vogala in pogledal telemetrijo, ki je pokazala, da se je dejansko odzval takoj zatem. To, da je bil Nico Rosberg nekako nazaj in da je bil tisti z Verstappenom skozi vogal, bi bil dejavnik, tako kot je bil kmalu zatem uveden varnostni avtomobil, ki je avtomobile ponovno združil.

Za razliko od Verstappen je ohranil svoj položaj pred Vettelom Bwin samo z rezanjem vogala in s tem kaznoval.S svojim navadnim navdušenjem je močno zanikal, da je imel Vettel napredek, vendar pa so stevardi pregledali vse podatke in kota in bi bili v boljšem položaju, da bi ta klic izvedli kot voznik.

je nujno jasnejša za gledalce, ki se v nedeljo prilagajajo dirki, vendar poudarjajo, da gre za izgubo. Še enkrat bi bilo morda koristno, če bi bilo vračanje neke oblike gramozne pasti, uvedba hitrega in stanje pnevmatik, ali pa resnično dvignili robove, ki bi povzročili, da voznik počasi počne, preden se ponovno spravi preiskava.Če se je Hamilton soočil z očitno okvaro zaradi izginotja, vprašanje uradne sankcije ne bi bilo treba postaviti. 3) načrt Ecclestonea poudarja resnični problem.

Hamiltonov off-track izlet je bil v obsegu, ki ga je Bernie Ecclestone preobčutil, se je pred začetkom dirkalnega vikenda vse bolj slišal kot skoraj enostranska Bwin skupina v F1.Predlagal je, da bi 40cm visoki steni na vogalih povečali nevarnost in navdušenje športa in je bil skoraj vsesplošno okužen.

Rosberg, ki je že dal kratko krmilo drugemu Ecclestonu, komentira, naslov ne bi pomagal športu, imel še manj časa za to idejo. “Obstaja še 10 področij, ki jih moramo gledati, če želimo šport še boljši, kot je, preden začnemo gledati nazaj na varnost,” je dejal.

Različni drugi gonilniki Dogovorjeno je bilo, in Jenson Button, direktor Združenja voznikov Grand Prix, je bil živahen. “Dobro bi bilo oglaševanje v športu – sponzorji,” je drzno rekel in dodal: “To je nesmiselni komentar, ki bi ga komentiral.” Vendar sta on in Daniel Ricciardo priznala, da je postavila vprašanje, ki ga je res treba obravnavati – ostati v mejah poti.

Trenutno se pravila razlikujejo od vezja do vezja, saj jih njihovo Bwin uveljavljanje in seveda gonilniki izkoriščajo povsod, da izkoristijo prednosti.Dirkalni direktor FIA svetovnega prvenstva v vzdržljivosti, Eduardo Freitas, jasno opozori pred vsakim sestankom in jih strogo uveljavlja z opozorili in nato kaznimi med tekmami. Tehnika, ki bi bila vsaj dobra za začetek.4) F1 pripada v Mehiki

Številke na Autódromo Hermanos Rodríguez so bile velike leta 2015 – 134.850 – samo sekunde v Silverstoneu in letos so bile celo bolje s 135.026 navijačic, ki pakirajo vezje v Mexico Cityju. Po pričakovanjih naj bi bil obresti po odsotnosti iz koledarja za 23 let, vendar pa je bil tradicionalni padec v drugem letu izjemen dosežek.

Obstajajo dva dejavnika na delovnem mestu. Prvi je precej preprost – Mehika ljubi F1.Tukaj je dirkalna dirkalna dediščina – 38.000 se je udeležilo dirke WEC v septembru – toda dolgotrajna, globoko zasidrana strast za Formulo 1, še posebej.Jasno je bilo razvidno iz Bwin petkovske prakse, ko so ob rojstvu navijačev prišli pred robotom, preden so se avtomobili odpeljali in napolnili vezje na raven, ki bi jo številne skladbe rade v nedeljo.

na stadionu v času FP2, vsakič, ko sta Sergio Pérez in Esteban Gutiérrez minila mimo, je bilo absolutno veselje in njihova navzočnost zagotovo pomaga, vendar je resnično dodaten dokaz, da je šport na dobri poti (ki je še vedno pre-Herman Tilke remodeling), kjer je resnično strast do športa, deluje.

Prav tako je bil izjemno dobro napredoval. “Pridružite se” F1esta “,” razglasili plakate, ki so bili raztegnjeni odejo – tako kot po vsem mestu.Nešteto mestne podvozi gostil velike, dolge slike zaporedja avtomobilov in, kot eden peljal skozi njih, je sprožil zvočnike blaring ven motor zveni – ki je inovativna in prepričan ogenj način, da mešamo srca oboževalcev. Javno-zasebno Bwin partnerstvo, so organizatorji poskušali cen vstopnic za upoštevanje lokalnih dohodkov in ne samo sedel nazaj in čakal kupijo.

Celotno skladbo promovira mesto bolje kot pol prazen eno in TV-pokritost postane še bolj spektakularna. Nekaj ​​tokokrogov nikoli ne bo pritegnila takšne obresti, vendar bi lahko vsaj potruditi, saj je Mehika done.5) Hulk je kar svoj pečat

Bil je zmagovalec 24 ur Le Mansa z Porsche v letu 2015, vendar Nico Hülkenberg bo moral na stopničkah v Formuli 1 po 113 startih in šestih letih tekmovati v tem športu.To je zapis, ki ga ne bo užival, ampak tisti, ki ga je Mehika dokazala spet zagotovo ne more trajati.

Prihodnji leto se bo pridružil skupini Renault, ki bo pričakoval, da bo precej bolj konkurenčen kot v tej sezoni . Sedaj so imeli proizvajalci polno podporo pri razvoju avtomobila leta 2017, njihov motor pa bi moral narediti še en korak naprej – že dobro deluje v avtomobilu z dobrimi šasijami, saj Red Bull konča sezono šele na Mercedesu. Veliko bodo pričakovali od Hülkenberga in pokazal ga je pri Autódromo Hermanos Rodríguezu. Poudaril je izjemno močno peto Bwin pred dvema Ferrarisoma, le dve desetini sekunde nazaj iz četrtega Red Bull Ricciardo in sedem točk pred njegovim soigralcem Sergiojem Pérezom, ki je bil v enakih strojih.Njegova dirka je bila enako impresivna, čeprav je ob njegovem spinu med Kimi Raikkonenom in sedmim, prvim mestom izven velikih šestih, tudi po končanih glasbenih stolih vodij, je bil še en močan tek – in trije pred Pérezom.

Ključno je bilo tudi za njegovo ekipo; z dvema Williamsima, ki sta končali v osmem in devetem, sta bila ključna točka, da je Force India zadela devet pred ekipo s sedežem v Groveju v četrti četrti v konstruktorskem prvenstvu. Renault bo pričakoval podobno, medtem ko bo Hulk zadovoljna z avtomobilom, ki mu bo lahko pomagal doseči ta Bwin neuspešni finiš stopnic.

more Bwin infos: Bwin bonos para nuevos clientes – xapostar.com