Ostani močan, sladki princ

GOING NOWHERE

In ne bojite se. “Njegovo najpomembnejše sporočilo je, da se v celoti pripravlja na nadaljevanje boja proti njegovi 90-dnevni suspenziji,” je dejal Blatterjev govornik. “Je globoko prepričan, da ga etična komisija ne more izsiliti. Včeraj mi je rekel: “209 članov kongresa me je izvolilo za predsednika in nobena komisija me ne more izpustiti iz igre.” Boj proti tej suspenziji. “Ostani močan, sladki princ, se boriti proti dobremu boju. Ostanite v vseh naših srcih.

Čeprav morda ne v Gregu Dykeju.Predsednik nogometnega zveze se je spet pogovarjal in hoče odgovore na Blatterjeve domneve, da je bilo glasovanje za svetovno prvenstvo leta 2018, ki ga je osvojilo osramočeno Rusijo Rusijo. “Mislim, da bomo kmalu dobili zgodnji odgovor, toda s tem se bomo vrnili k našemu barristerju,” je rekel Dyke. “Veliko ljudi je dalo denar – verjamem, da je mestni svet v Birminghamu na primer 250.000 funtov, tako da, ko so vse te stvari prišle iz Blatterja, smo rekli:” Pojdimo in se pogovorimo z našimi odvetniki “, ker smo morali delati kakšna pravna podlaga za pridobivanje našega denarja je bila, če lahko in smo šli v QC.Naša namera je, da dobimo 20-milijonski milijon nazaj iz Fife. “In samo pomislite na to, kaj bi FA lahko naredil s tem denarjem!” QUOTE OF DAY

“Po treningu je bila mastna žlica McKay je, kjer so se igralci običajno zbirali. Za piva bi se odpeljali do kralja Johna, sto metrov po hribu z železniške postaje Nottingham, ali morda Pepper Mill ali Uriah Heeps, če bi se oblikoval, da bi bil pravi noč. Toda najbolj priljubljeno srečanje je bilo vedno McKay’s.Bilo je tam, kjer so igralci postavili svet na pravice, s tem pa so se zlekli v nekakšno neprilagojeno grubo, ki se v dneh, preden je nogomet odpiral vrata za nutricioniste in športne znanstvenike in čuden nov svet testenin, zelenega lista solate in mineralna voda. “Štirinajst žetonov žetonov” je postal tako reden red, da je moral lastnik, Bill, priti v dodatne zaloge kruha in krompirja. “Pripeljite se temu izpisku iz prihajajoče knjige Daniel Taylorja na izredni poti Nottingham Foresta od rans do prvakov. Pismo s pivom

“Pismo Joela Coombeja (pismo torek Fiverja):” Ali lahko predlagam samo en majhen vstop, ki pokriva vseh 15 drugih ekip hkrati? “Vseh 15 ekip? To je nekaj kakovostnega trollinga tam.Zdaj, da sedi in počakam na eksplozijo…”- Kieran Bell.

” V zvezi s pismom Joel Coombe včeraj: ali lahko kdo opomni gospoda Coombeja, da Premier League ni edina nogometna tekma na svetu! Fiver tudi odseva zastopanje vseh drugih ekip v celotnem svetovnem nogometu. Dejansko, zakaj ga ponovno preberemo? «- Dan Makeham (in 1.056 drugih).« David Moyes je »predal svoj P45« (včerajšnji Fiver) njegovih španskih gospodov? Takrat ne more biti obvestilo o odpovedi Združenega kraljestva. Sprašujem se, ali je prejel ta P45.Lucky sod – on lahko po celotni deželi pokaže, dokler ga Bournemouth ali Newcastle ne pokličejo. «- Mike Wilner.« Ali sem lahko prvi od Fiverovih španskih pedantov, ne vem koliko jih je 1.057 Bomo poudarili, kaj so vaši španski bratranci Juan Miguel Manuel Ole! Ole! Ole! Lispy Bit Fiver in Juan de la Juan de la Juan de la Juan Straw Osrednja akustična kitara Olé Olé Olé Eldorado Sun Morski prašek Prah Fiver vam ni povedal, kar je v Španiji, da ne dobite izročka P45. David Moyes bi dobil “finiquito”, kar pomeni, da gre za poravnavo v likvidacijskem smislu, lepo malenkostno nedvomno “- Matthew Duffy. Verjetno je, da če berete ta čaj, pravočasen nogometni e-poštni naslov, skoraj zagotovo si sam.Ampak ne bojite se – če želite poiskati druženje ali ljubezen, se prijavite tukaj, da si ogledate profile kakšne vrste erudite, družabnega in prijaznega ljudstva, ki nikoli ne bi nikoli sanjal, da gredo ven z vami. In ne pozabite, to ni zavrnitev, ki vas ubija, to je upanje. BITS AND BOBS Ali kdo drug imenuje toge-bunger? Ne?Šele Fiver potem…Fotografija: Serafino 4. EDGE

Dobra novica za toe-punters po vsem svetu: nov čevelj poskuša prinesti dober stari prst-pik nazaj v modo.

Barcelona upam, da bo Leo Messi dovolj primeren za začetek na klopi v prihajajočem clásico po kolenskem veznem ligamentu.

V izdaji Miller Mill definitivno ni podnaslovljen za največjo privlačnost klikov brez sirree, Alexis Sánchez je v sezoni v Manchesterju.

Najstarejši profesionalni igralec Kazuyoshi Miura na svetu je podpisal novo pogodbo, da bi ga s Yokohama FC pripeljal mimo 49. rojstnega dne.

Blackburn želi Paul Lambert bo njihov novi direktor. Ne, res. STAŽI VEČ? Premier League XI v sezoni doslej?Fotograf: Grafični Paul Doyle donese svoj kozlični klobuk in do sedaj ponuja svojo Premier League XI sezone.

Uživajte v čudovitem debelem delu nerdvane z znanjem tega tedna, s predstavo Josefom Bicanom , krokodili in Ipswich.

Čas internega tedna! Danes: kape in nastopi.

Uporabite svojo glavo in pozovite Paul Wilsona.

Oh, in če je to tvoja stvar…lahko sledite Big Website na Big Social FaceSpace.SIGN DO PLAČE

< p> Želite svojo kopijo brezplačnega čajnega (e) e-poštnega sporočila poslati neposredno v mapo »Prejeto«? Ali je vaša redna kopija prenehala prihajati? Kliknite tukaj, če se želite prijaviti. PEAK DANTE