Olomoucký Zahradníček je bil pripravljen, da se je po dveh podaljšal. Let in cilj

V tistem času, 22. februarja 2014 za prvič skočil na najvišjo konkurence. In pomagal porušiti Slavia 5: 1 z dvema ciljema in dveh podaj. “Zame je bilo čudovito začetek,” je dejal.

To naj bi se hitro razjezi desno krilo branilec je bil. Toda Olomouc v letu 2014 kljub bije Slavia šel dol po tridesetih letih v ligi. Nato se je vrnila, potem pa spet padel. Zahradníček več paběrkoval, dodal nobenih lige golov

Do sedaj so v 7. krogu Karvina spet prispeval dve zadetki Sigma povozil za zmago 5:.. 3, s katero ima novinec presenetljivo tretje mesto

< p> “vedno sem dal cilje že po dveh in je vedno na zmago, ampak upam, da bom spet čakati dve leti, da dajo nazaj ciljev.Torej nisem strašno vesel, ampak bolj pomembno je, da smo zmagali in smo motivirani na drugo delovno mesto, «se je nasmehnil po uspešnosti, za katero je novinar MF Dnes dobil eno, najvišji možni razred.

Ocena hitro odpreti po 77 sekundah, medtem ko je v kazenskem prostoru je na prelaz plsky in z upadajočo srečo prostřelil vratarja Berkovec. “Jaz ne vem, kako se je to zgodilo. Zapomnite si, da James Plšek imelo žogo zgrešil, prišel do mene, sem se potrudil prav tako hitro sklepati in hvala bogu ni padla, “je dejal.

Njegov drugi hit levo do zadnje minute. In spet zavzemali za sodelovanje z plsky.Tokrat je bil “izgubil” vratarju, Zahradnicek pa je stala v prazno vrečko; ”

” Vedite, da je vedno bolje, da nadaljujete, “premakne,” vendar ne ve, kaj počne. ta cilj ga ni res rešil, je bilo nekaj minut končano. Seveda mi je bil všeč, vendar bi mu lahko dal tudi Plusha. «Cenil je sodni zapisovalec, kako mu je kot vezistu uspelo na vrhu za ranjeno ofenzivno podporo Tomasa Choroya. “Ni mu bilo enostavno, toda dueli lahko to storijo, lahko pride tja.Čeprav mu je bilo težko, vendar je dobro ravnati. “No to obvlada vse Olomouc, kljub temu izgubili z 2 proti 0 za nedůrazu pri obrambi določenih kosov.

” Mi bomo uživali v popolnoma nesmiselna cilj v garderobi, je moramo gledati. Ampak mislim, da je publika všeč. Trener nam verjetno ne odobri, na srečo pa imamo tri točke, «je dejal Zahradníček. “Vedeli smo, da nas Karvina lahko ogrozi samo s standardi, zato smo jih poskušali izogniti. In pridemo do igrišča in dobimo gol 2: 2 iz standarda…Tako kot pri majhnih fantih. Toda na srečo mi je uspelo do zmagovitega konca ”

Tudi na 2:. 2 sigmáci ne pada dvom bilo očitno, da so boljši od Karvina.Pri gibanju in nadzoru žoge predvsem. “Torej smo prižgali. Ampak smo imeli na izbiro več…ko jo rekli tako. Zato smo poskušali obdržati igrajo našo igro in zaradi naše igre, bomo spet uspelo voditi dveh ciljev, “ceni Zahradníček aktiven način Olomouc boj, v katerem igrajo pomembno vlogo.

Mimogrede, vseh pet golov je sigmáci nego iz močnega leta 1993. Zahradníček zmeljemo desna stran zgledno. Mogoče je že streljal.