Olomouc nogometaši osvojili sedmi put za redom, a sada vodi drugoj ligi

Sigmáci povuci kabel pobjede sedam utakmica, ali su shvatili da je to samo djelomičan uspjeh – obveza na putu natrag među elitu, gdje se tradicionalni klub iz Hana trideset godina. „Sada mi je prva, ali dovode stol za nas nije ništa riješiti, mi ćemo biti sretni da eskalirati”, rekao je kabina Tomáš Zahradníček, autor pobjedničkog gola.

Bilo je očito da je Nacionalni dan stigao na Soukeník rezonantne protivnik. Sigma privukla lokalnim standardima, posjetite rekordnih 2,711 gledatelja.Mnogi od njih su još uvijek parkirani automobil kad je dobio Olomouc u drugoj minuti vodstvo; drugi pokušaj je dobio loptu iza vratara Tom utakmice leđa Michal Vepřek dvadeset Olomouc navijači radovali.

Domaći navijači su više vjerojatno da će uhvatiti glavu, bacio Táborsko priliku. Najveći je 8 minuta je prošlo, koji je upravo udario u vrata. Nekoliko minuta opet slavio Olomouc, ali suci nisu prepoznali cilj Orel ih, vjerojatno zato što prethodni prekršaj. „Ja udario crte i sudac zazviždi oko naše strane, ali inače ne znam što se dogodilo tamo”, razmišljao je Zahradníček.

Na kraju polovice mogli usporediti stanje Javorek, ali opet pogodio vrata. Osim nekoliko brejkových situacija, međutim, oni su bili bolji u prvoj polovici gostiju. „Bila je to igra od dvije polu-života.Prvo poluvrijeme je cilj Olomouc odlučio postiti kada smo zbog nedosljednosti situacija apsolutno savladali. U istinu, moramo reći da smo Olomouc igrao i naše djelovanje nije ono što smo željeli „, priznao je trener Tabor Petr Frňka

A kada obrana Regije opet pogriješio, veznjak Zahradníček tlo pucao kažnjavanje 0. – drugo „Jedinstvena igra je to, iako smo dobili brzo cilj. Drago nam je da smo pobijedili Tabor i protegnuo se pobjednički niz „uživali strijelca Sigma.

Od tribina došao zvižduci koje često igrači Soukeník čujete Olomouc poražen prvi tim ove sezone. Uz to, on je želio pomiriti Zbyněk Musiol, koji je završio protunapad dolje desna ruka pucao u gornjem kutu. Olomouc, međutim, smanjenje nije pitao.Početna uzrujavati nad udarca, iako je nekoliko dobrih šansi za usporedbu bili u mogućnosti da se bori. No usporedba nije rezultat.

„U drugom poluvremenu smo igrali vrlo dobro i dobio Olomouc pod pritiskom. No, baš kao i više od 1: 2 nije bilo dovoljno, iako smo imali dovoljno mogućnosti. Ne možemo misliti da smo se protiv Olomouc utakmicu za deset šanse osvojiti „, dodao je Frňka. „To je sramota, pogotovo što na početku smo dobili takav nesretan gol, gdje se odbio od igrača.

Mi smo znali da Olomouc je vrlo dobar protivnik, prepoznati svoju snagu, ali barem bod smo zaslužili.” Petr Javorek požalio. Zato sam trener Hanako Leoš Kalvoda sedmu pobjedu za redom da bude.

„Znali smo da očekujemo tešku utakmicu.Tabor ima dobru kombinaciju nogomet „, rekao je on. „Prvo poluvrijeme je bilo u našem smjeru, a drugi ga okrenuo kući i biti bolji.” Potrebno je Napredak misija upravo iz takvih igara zgrabiti tri boda.

To je omiljeno natjecanja počinje.