Odštevanje do Rio 2016: Lucy Garner je dolg sprint v njeno olimpijske sanje

Obstajajo lažji načini, kako veliko več denarja, kot pa del peloton vodilnih iz žensk pa Garner govori pogosto brutalne poti je bil izbran na reverential način, ki nakazuje, da ne bi imela kakršen koli drug način.

Kot 12-letnik je napovedal, da se njeni starši je želela preseliti na Nizozemsko in se pridružite nizozemsko kolesarsko ekipo in osem let kasneje, to je točno, kako je življenje panned ven za 20-letnika Leicester.

po zmagi na sekundo back-to-back junior svetovnih cesta dirke prvenstva, ko je zapustil šolo in državo, v starosti 17 let, da se pridružijo strokovno Glavnina, v kateri je zdaj vozi za Liv- Plantur, sredinski naslon za ženske v nemški sprinter Marcel Kittel je Giant-Alpecin ekipa.

Čeprav je še vedno dojenček v cestno kolesarjenje smislu, Garner upa, da tekmujejo v cestnem dirki žensk v Riu 2016, čeprav na hribovitem 130 km Seveda neprimerno za žensko svojih eksplozivnih talentov.Če je izbrana, ona pričakuje, da bo vestno delo v službi drugega, natančneje 2012 srebrna medalje Lizzie Armitstead.

“To je neprijetno,” pravi na valoviti Rio seveda. “Odkar sem začel kot višji, je moje plezanje postalo še boljše, vendar sem nikoli ne bo Chris Froome. To nisem jaz, in to ni kolesar, da bom biti. Lahko dobim več krajših vzponov, vendar pa se dogaja, da je težko v Riu. Ne vem, kaj ekipa se bodo iskali in ki kolesarji oni bodo ob ampak rad bi pomagal Lizzie. Mislim, da je z rezultati, ona je imela v letošnjem letu in v obliki, ona je bila kaže, bi ona zmagala.To bi bilo super, da je del te ekipe. “

Garner, ki je v starejši sestro nastajajoče proge zvezdicami Grace, je bila letos izročil promocijo vrste na Liv-Plantur, po odhodu ji nekdanji moštveni kolega Kirsten Wild. Premagovanje trdovratne poškodbe kolena, Garner končal tretji v tretji fazi turneje Aviva žensk iz Oundle v Kettering, vrhunec s pogosto nemogočo sezone.

To je bil rezultat Kolesarstvo Tedenski opisal kot potencialno prelomnici kampanje je opisal kot “slabe”, oceno Garner meni, da “malo kruto”.Kot veliko kolesarjev, je poudarja, velik del svojega najboljšega dela gre unheralded kot ona pričakuje, da bo v Riu prihodnje leto.

“Nisem imel rezultate, ki sem želel, ampak jaz ne mislim, da ‘d je imel slabo sezono pripravljen na to, “pravi. “Mislim, da dirke ne bi bilo mene in sem bil opravljam svoje delo pomoč druge kolesarje. Kolesarstvo je ekipni šport in sem pogosto pomagajo drugim kolesarji na tečajih, ki niso primerne za mene. Nekatere dirke Jaz bi rad končal višje, vendar mislim, po poškodbi sem vrnil precej dobro. “

Kaj naj bi bil pred kratkim končala z Garner odbijajo tlakovana površina kariere poudarjajo Elizejske poljane, ko je njen dekliški nagiba v La Course končala boleče sramoti.Postopne pred zmagoslavnim procesiji Froome je v Parizu na koncu Tour de France, dirka za ženske je potekala v nalivi. Po treskav trikrat na površino, tako da bi spolzka organizatorji kasneje nevtralizira dirko za moške, da bi preprečili podobne prizore, je Garner prisiljen dvignil belo zastavo in opustiti.

V športu, kjer se plača zaostaja za tistim, o njihovi moški kolegi, Garner je hvaležen za finančno Vijuganje sobo s štipendijsko shemo Sky, ki ji zagotavlja tudi z mentorjem v obliki Annabel Croft nudijo z njo.Nekdanji britanski No1 teniški igralec ima pogosto boleče izkušnje iz prve roke od pritiskov, ki prihajajo s tem, da mladi športnik poskuša kramp z višjimi profesionalci.

“To je dobro, da imajo nekoga za pogovor, ki je bil s pomočjo vrhunskega športa in ve, kako težko je bilo včasih, “pravi Garner. “Bila je v svetu športa za zelo dolgo časa in ne ve, kaj je potrebno. Ona mi ne more pomagati s kolesarskim delom, ampak ona ve, kaj se dogaja izven kolesa.Bila je res lepa dama, tako da je lepo, da bi lahko govorili z njo. “

Kljub svoji očitno strast za šport, v katerem sta nizka plača, visokih vzponov, nasilni zruši in razbijanja kolena vsakodnevnih skrbi, Garner priznava tam so bili temni časi, ko je bila ugotoviti, ali so vse žrtve, je bil dosežen vredno.

“Mislim, da kot športnik, na neki točki v svoji karieri, si imel te misli,” pravi . “Težko je biti ženska kolesar. Veliko mojih soigralcev tudi delati. Ne morem si predstavljati, usposabljanje kot trd kot to počnejo, potem bi morali iti na delo za nadaljnjih pet ur po tem.To je res težko, ker jih njihove ekipe pričakujejo, da bi dobili rezultate, čeprav so si precej očitno ne dobili preostanek, ki jih potrebujejo, ker oni poskušajo zaslužiti denar, ki ga potrebujejo za življenje. Bilo bi dobro, da imajo minimalno plačo kot moški narediti. “

Boj za enakost je tista, ki je bila sprejeta z nekaj gusto, ki ga Armitstead, ki naborki perje s pomočjo platforme, zagotovljeno z njo po njen stopničke v cestnem dirki napetem žensk v Londonu 2012 oplakuju “ogromno seksizem” je sreča v kolesarstvu žensk. To je boben vredno bitje in s pomočjo Garner je več kot 130 km v Riu naslednje poletje, lahko dobimo še enkrat slišati.