Odrešenik Palat. Postal je ključ do ponovnega rojstva Tampe, ki ga je udaril pred njim

Tampa Bay z maščevanjem, zmagovalni devet zadnjih trinajstih zadetkov. Zadnjo nedeljo je Dallas premagal s tremi točkami. “To je za nas zelo pomembno zmagati,” exulted Češka naprej.

Njegov klub je nenadoma položaj napredek na vidiku. Pristojbin priznani trener John Cooper od včeraj samo treh točk.

V tem primeru, tudi v februarju so se utaplja globoko v polje poraženci močno kadrov ostro oslabljene rane največje zvezde še vedno igra Steven Stamkos in Ryan Callahan, proti Dallasu Tyler Johnson vrnil z Jason Garrison.

sezona je zdelo, da bo obsojen na bridkega konca.

Potem je prišel tampské vstajo. Režija Palace. Končno je posnemal Nikiti Kučerovo in začel sijati. Od 9.”Postal je ključ do ponovnega rojstva Tampa Baya”, je povedala čezmorska internetna stran ESPN. Ambiciozno ekipo že zanašajo samo na Kučerova, ključni dogodki in zmagovalne cilji INVENTS in dolgo dolgočasno PALAT.

Osnovni del češkega krilu zapletenih dveh manjših poškodb, ni mogel priti v idealno hitrostjo.Oblika, vendar je našel pravi čas in zgled za mnoge mlade ljudi, ki se trudijo za zamenjavo poškodovane zvezde.

“Oni so del naše ekipe,” pravi PALAT ponosni Jake Dotchinovi, Adam Erne in drugih novincev. </P >

proti Dallasu, poleg tega, da je bil v resnici, Erne dosegel dva gola, zadel pa Dotchin, tako seveda

za Tampa je cilj in dve pomaga adut PALAT, prva zvezda večera. češko reprezentanco v tem trenutku dejansko diferencialni predvajalnik, doseženih v vseh devetih prejšnjih unovči, v skupni vrednosti nad njim dosegel štiri zadetke in enajst podaj. Dih.

V zadnjih letih, zelo uspešnih klubskih zaradi živega upanju varčevanja botched sezone.

Vsak pričakuje, da bo ta čas PALAT et al. zajamčeno jamstvo.Za naslednjo zmagovalcu Stanley Cupa lani jeseni je na uradni NHL spletni strani označila polovico dvajset strokovnjakov.

Tampa Bay se je moral ukvarjati s številnimi ranami usode. Odporala jih je. Hrabro. Ali bo dovolj?