Nosljiva tehnologija bo spremenila šport -, ampak bo tudi uničil osebno življenje športnikov?

“Prednosti morali biti previdni,” je dejal Brian Bulcke, obrambni lineman v kanadski Football League. “Delajo v zelo majhni skupini visoko konkurenčnih ljudi, oni so zelo spremljana in zelo preiskati.”

Ker se tehnologija še vedno prodreti arenah, objektov za usposabljanje in celo vsakdanje življenje športnikov, BULCKE predvideva nadaljnjo razpravo o vlogi teh inovacij v športu premika naprej.

“Počutim se kot poskusni zajček, včasih, ko govorimo o športnikih in tehnologije, in poudarjam, da smo ljudje preveč,” je dejal. “Mi smo strokovnjake, tako da mislim, da je treba spoštovanje črta na zasebnost, varnost in vse te vrste stvari, ki jih je treba ohraniti v športnega, kljub temu, da za zabavo.”

Medtem ko mnogi franšize uvajanje novih tehnologij za njihovo športniki, BULCKE je bolj intimno poznavanje sprememb, ki prihajajo na svojem športu.V času izven sezone je služi kot razvojni posel vodi za program športa inovacije na Ryerson univerzi v Torontu, ki zagotavljajo mentorstvo 10 zgodnji fazi šport tehnoloških podjetij, ki delujejo izven programa inkubatorja Digital Media Zone univerze.

V tem položaju BULCKE pravi, da je lahko nadaljeval svojo strast za inženiring in začne načrtovati svoje življenje po nogometu, hkrati pa zagotavlja, da športniki ne postanejo “poskusni zajčki” v poskusih v tehnološki industriji . “Mislim, da sem v hoji protislovja,” se pošali in dodal, da je pomembno, da športniki, da igrajo pomembno vlogo pri neizogibno širjenje tehnologije v športu.Nosljiva tehnologija in aplikacije lahko dobimo korak naprej za PE, pravi dobrodelna Preberi več

Nove inovacije so pripravljena za vedno spremeniti športno pokrajino, in medtem ko je tehnologija potencial za izboljšanje učinkovitosti in usposabljanje, zmanjšanje števila poškodb in krepilo ventilator izkušnje, se nanaša na pretek nad varnostjo, zasebnostjo in kako bo galaksija novih informacij, vplivajo na športnikov na osebni ravni.

Na voljo je veliko denarja v nosljivo tehnologijo. Globalni prihodki za šport, fitnes in aktivnosti monitorjev naj bi rast od $ 1,9 milijarde v letu 2013 na 2,8 milijarde $ v letu 2019, v skladu s tehnologijo analitsko podjetje IHS tehnologijo.

“To so športniki in ljudje na Frontlines da bo pomagala opredeliti industrijo.Mi smo ga uvedli zgodaj, vendar smo tudi megafon za ostale športnike na trgu, “dodaja BULCKE. “V preteklih letih bomo videli več športnikov pronica v prostor nosljivih.”

BULCKE pravi, da so pogovori v garderobi v zvezi s tem pritok novih tehnologij mešati.Tako športniki in trenerji želijo igralcem, da ostanejo na vrhu svoje igre in zmanjšanje poškodb, vendar pa igralci še vedno zaskrbljen zaradi zameglitve črto med osebnim in poklicnim življenjem.

“Jaz mislim, da je črta tam, in smo se osredotočili zgolj, ko ste na delovnem mestu, in na delovnem mestu, za športnike je, ko si vadil ali igranje iger ali rehabilitacijo in ocen, “je dejal Brian Kopp, predsednik oddelka za North American za katapult, avstralska družba, katere nosljive naprave se pogosto uporabljajo med profesionalnimi športniki in Major League ekipe v NFL, NHL, MLB, NBA in športnih programov na ravni kolegij. “Ko greš domov in delaš karkoli na svoj čas, ne nosiš naše naprave, vsekakor pa obstajajo tudi druge naprave, ki lahko sledijo tiste [osebne] stvari, in ponavadi se strinjajo, da je linija, in mene bi potegniti črto na delovnem mestu. “

še več o na BULCKE in drugih športnikov, pa je, da, kot bolj meritve gosenicami in teče skozi algoritmov velikih podatkov, tehnologija ne bo samo zazna minutne spremembe v predvajalnik sposobnosti, lahko pa tudi napovedujejo prihodnje padec uspešnosti.Na primer, lahko športnik na vrhu svoje igre opazili upad plačilu med pogajanji plač ne glede na njihovo uspešnost, ampak na makro vzorcev, povezanih s starostjo, zgodovino poškodb in že nezaznavno biometričnih podatkov.

Medtem ko so športni pogosto zmanjša na številke, BULCKE poudarja, da so najbolj navdihujoče trenutke nedoločljivih. “Obstaja element umetnosti, ki ga je treba ohraniti, in generalni direktorji in trenerji morajo spoštovati,” je dejal.

Kopp, pa kaže, da je prišlo v teku trend v Major League športnih smeri z uporabo trdih podatkov za obveščanje trenerje in splošne menedžerjev in tehnologija zgolj z zagotavljanjem nove meritve, ki omogočajo boljše odločanje.Pojasnjuje, da se je trend začel v Major League Baseball po objavi Michael Lewis je Moneyball leta 2003, in se hitro razširil v skoraj vseh drugih večjih športa.

“Vse ekipe iščejo načine, da bi povečali kako narediti svoje odločitve, “je dejal Kopp. “Če ste vzeli nosljive iz mešanice, bo še vedno treba odločitve, to je samo veliko bolj ugibanje.”

Veliko upoštevati tudi pogosto ekstremne plače poklicnih športnikov kot utemeljitev uživajo za tesno spremljanje njihove uspešnost pri konkurenci, še posebej, če lahko izboljšajo izkušnjo ventilatorja.