Nemški v KHL spreminja svoj dres. Od CSKA gre na trenerja Sýkorá do Čerepovke

O jednatřicetiletého svetovni prvak leta 2010, ki ni zamudil na letošnjem domačem prvenstvu je bil nad obstoječo veljavno pogodbo s CSKA Moskva interesa.
Med drugim je ekstraliga, kjer je želel delati v Třinecu in Sparti.

“Ondrej je stal dolgo časa. Pravzaprav, saj je končal spomladi 2012, “je dejal predstavnik Vladimir Vůjtek strežnik hokej.cz igralca mlajši. “Predstavniki Čerepovce izzvala razprave in dosegli zamenjavo, s katero je imel Ondra, da se dogovorijo. To se je zgodilo, potem pa smo se zelo hitro dogovorili, “je dodal Vůjtek.

Severstal, ki je lani za las zgrešil Playoff, dobil pravice do Nemcev za izbor v prvem krogu osnutek kramp (novo Jarmark talent) KHL 2016.In morala njegova ekipa igrati pod enakimi pogoji, kot so jih imeli v znameniti CSKA.

“Moram reči, da sem jo jemljem zelo pozitivno. CSKA sem bil zadovoljen, organizacija deluje brezhibno, kar je predvsem zasluga Sergej Fedorov. Zdaj grem v klub, ki ga zelo dobro poznam. V Čerepovci sem preživel dve lepi sezoni, poleg tega pa še srečanje s trenerji Vaclav SYKORA Rostislav Haas, s katerimi sem delal v Levu, “je trdil nemško.

Vodstvo ruske enote, v kateri deluje, in golman Jakub Štěpánek . on pa je želel, da bi dobili nazaj v svoje vrste ne glede na imenovanje novega trenerja SYKORA, ki so v klubu, kjer ima v minuli sezoni kot svetovalec.

“Klub je imel Ondra nemško interes, ne glede na to, ali v skupini bo Václav Sýkora, vendar je nedvomno prednost.Znano je, bo to plus za vse, “pravi Vůjtek.

Nemški v KHL CSKA delal narazen, Leo in Čerepovce tudi v Atlant Moskvi Oblast, kjer načínal zadnji sezoni. V ligi je igral 65 tekem, vključno z igro in dosegel 20 točk za pet golov in 15 asistenc. V Extraliga je nosil majico VSETÍN in Karlovy Vary, ki je bil dosežen v letu 2009 na domačem naslovu.