Muradov se je premierno predstavil v UFC-u. Na koncu se je uprl italijanskemu napadu

“Res sem vesel, pišem zgodovino. Sem prvi Uzbek v UFC-u, vendar se borim za dve državi – Uzbekistan in Češko. Pred tremi leti so bile sanje, ki so zdaj postale resničnost, “je dejal Muradov po tekmi, na katero sem imel le dva tedna časa za pripravo.

To je bil uravnotežen pariuri online bonus spopad.

Italijan je čakal in opazoval, kako je Muradov skočil okoli njega, od njega je prejel hitre udarce, medtem ko je čakal nekaj primernih trenutkov, da bo močno udaril z levo zadnjo roko. . Di Chirico je v prvem krogu celo povzročil raztrganino na glavi.

Presenetljivo Italijan ni želel pripeljati igre na tla, kjer naj bi bil močnejši. Z Muradovom je ostal na položaju.V prvem krogu je enkrat poskušal potegniti tla, vendar brez uspeha. Še naprej je varoval svoje stališče in se ni udeležil večjih akcij.

V tretjem krogu je pokazal moč svojih napadov. Muradova je večkrat natančno udarila v obraz s pomembnim učinkom. Nekdanji predstavnik češkoslovaškega oktagona je vidno oslabel in utrujen. Vendar hitenja ni pustil tako daleč, da bi Italijan lahko dvoboj končal.Po mnenju razsodnikov v kategoriji do 84 kilogramov je v prvih dveh krogih prevladoval, kar je bilo dovolj za zmago. Vzemite, da je Allesio treniral 3 mesece. Dajte mi ga tudi jaz in pokazal vam bom dobro predstavo. Zadnji krog je bil zame zahteven, “je dejal Muradov.

Po statistiki UFC-a so pomembni udarci v prid Muradovu odtehtali 54-36. Muradov je podpisal pogodbo z UFC 16. Septembra na štiri tekme. V prvi boj je vstopil kot nadomestek Petterja Sobotte. Očitno bi moral Muradov marca preiti v nižjo težo, od 84 do 77.

“November, december, dajte mi tekmeca, pripravljen bom!” Je med drugim pozval.

V torek je nekdanji forvard praznoval svoj petdeseti rojstni dan, v sredo pa mu je ploskalo več kot pet tisoč gledalcev, ko je predal dres s številko 1xbet 50 in ga imenoval Horák.

“Pravkar smo govorili o tem, da sem Dominiki Hasek dal svoja prva dva cilja v karieri na najvišjem tekmovanju in smo s 6: 2 premagali Pardubice. Najbolj se jih spominjam, “je dejal najmlajši kapetan motorja v svoji zgodovini.

Njegov oče, ki je prišel z njim na drsališče v Budejovice na enega izmed svojih treningov, ga je pripeljal v hokej. Nadarjeni mladenič je 2. decembra 1986 debitiral na najvišjem tekmovanju proti Brnu, v formaciji z Ondrejcem in Pauknerjem.

Vendar bodo ljubitelji hokeja Budweis ime Horák takoj povezali z drugo tvorbo. Z strašno linijo Rob – Horák – Pride.Zanimivo je, da imajo vsi trije igralci sinove, ki so tudi kasneje nosili dres Motorja. Toda tudi ti spretni nekdanji hokejisti niso prišli do naslova prvaka v Budweisu.

“Bili smo tretji. Obžalujem tiste tri sezone, v katerih smo zmagali v redni sezoni, in potem nismo zaigrali. Imeli smo krasno skupino, Roman Turek nas je ujel in tako naprej. Tudi tega se rad spominjam. Potem sem šel v Šparto, kjer je kariera šla dobro, “je dodal nekdanji center, ki je zaradi zdravstvenih razlogov moral prenehati s profesionalnim hokejem, preden si je verjetno želel.In pri 33 letih.

“V tej starosti fantje običajno igrajo, čeprav sem še vedno v nižji konkurenci,” je v svojih treh letih v Strakonicah dodal Roman Horak.

Na Finskem je Horak uspel na primer odigrati 34 iger, v Nemčiji pa 46. Takrat sem igral tehnični hokej, v tujini pa so ga rezali bolj, v tistem času tam ni bilo več takšnih igralcev, “je pojasnil.

Še preden je Horák v sredo dobil dres petdesetih, na primer z Lubošem Robom ali z trenutnim generalnim direktorjem Stanislavom Bednaříkom.

“Večina fantov v upravljanju motorja so moji prijatelji.In ko sem končal tu v Budweisu, sta se z menoj na krilih igrala Štěpán Hřebejk in Jirka Šimánek. V glavnem so bili hitri, nisem drsal toliko, «se je zasmejal Roman Horák. “Ampak vesel sem, da so se me spomnili. Bilo je lepo, «je pripovedoval. Raje opazuje, kako to počne njegov sin Roman Horák mlajši. Češki reprezentant zdaj sprejema švedske Växjö Lakers.

“Pogosto govorimo o hokeju. Včasih mu rečem, naj strelja vratarja Betfair naprej in nazaj, toda za nas je vratar imel manj opreme in imeli smo več prostora.Tudi hokej je danes veliko hitrejši, čeprav mislim, da se moči moči primerjajo, “je dejal nekdanji hokejist, ki zdaj dela kot kupec v inženirskem podjetju v Homolyju pri Ceske Budejovice.