Mešanovič in tragična kazen. Nisem si mislil, da bi jo odtrgal od nje, je dejal trener

“Skoraj smo izgubili zmago, a na srečo ni šlo,” je po tekmi 11. kroga najvišjega tekmovanja dejal slavistični trener Jindrich Trpisovski.

Bil je izjemen trenutek. Mladá Boleslav je ob koncu nastavljenega časa dosegel točko.Lukáš Budínský je dosegel svoj prvi strel bonusuri public bet v gol, toda njegov poskus je bil pred nepooblaščenim posredovanjem Jaroslava Greena na Antona Křapka, ki je razkril video.

Kazen!

In Mešanovič je žogo odnesel na začudenje prisotnih. .

Bosanski napadalec je do februarja tri leta brcal Slavijo in navijači ga imajo radi. “Me-sha-no-vic!” Tribune so med tekmo večkrat divjale.

Zato ga je presenetilo, da bi moral pred Tribune North, kjer je slovanski kotel, doseči dve točki vodji lige. p>

Tudi on ni pobral, slabo je vrgel kazen.

Galerije so glasno žvižgale, ko je stekel proti balonu. In so se razveselili, ko ga je poslal čez vrata.

“Bil sem majhna duša v sebi, ker običajno daje kazni.Zadeva v višino, v tej sezoni se je s Pribramom zamenjal celo proti Sparti…Ampak mislim, da so k temu pripomogli navijači. Osemnajst tisoč na tekmi lige, to je fantastično, “je dejal Trpisovski. Odklonil je, da bi Mešanoviča pripeljal med novinarje, vendar ga trener gostov Jožef Weber ni okrivil za neuspeh.

za kazenski udarec.

“Bila sta dva – Muris in Budinski. Težko se je spomniti iz penala igralca, ki se je odločil za dvoboj s Sparto. Zaupam igralcem. Imeli smo dva preizkušena Sportingbet izvršitelja, Muris je to vzel, «je dejal Weber. Očitno so okoliščine z bosanskim strelcem mahale.Žvižga občinstva je bilo v nekaj sekundah neizmerno močno.

“Če mu je bilo težko, naj to oceni. Ti igralci so dovolj izkušeni. Če bi prišel pred tekmo in rekel: Tu mi bodo ploskali, nočem kaznovati, bi rešil. Vendar mi ni povedal, zato ni bilo razloga, “je pojasnil Weber.

” Poleg tega Muris Slavije ni pustil popolnoma navdušen; Seveda pa nam je žal, da nismo bili tako blizu točke Slavija, kot smo že dolgo, “je dodal.

Mai mult: https://tippmix.ro