Linda je dobila Hill v Aprici. Contador je še vedno neusmiljen, König šesti

Bili so sproščeni, ponedeljek je bil brezplačen na Giru. Vse zbrane sila, vendar pa so imeli možje v peloton zapisati 174 kilometrov do cilja Dolomitov naslednjem testu. Pet griči, da še vzpon na poti, med njimi vzpon od Pinzolo do Madonne, slavni Tonale, dvakrat Aprika in najbolj morilske Mortirolo.

Zdaj je postala prizorišče velikega zloma, vrnitev in tudi Češka napetosti.

Pred prva skupina je na pobočjih Mortirolo, predzadnji dan v hrib, Contadora zavira napako mate Basso je bilo, da mu krog, medtem ko so njegovi glavni tekmeci prezreti nenapisana pravila, ki ne toži vodjo tekmovanja, v primeru težav.Katyusha dirkal po hribu navzdol v ozadju celotnega vlaka Astana, tudi König, in jih letel v dolino, in na začetku Roman Kreuziger.

Kmalu je imel Španec, ki se je potegnil nazaj in Kreuziger, svinec skoraj minuto. Čehovski jahač, ki je bil v bistvu žrtvovan, je v tempu trdo utihnil, zato je moral obdržati svoj motor. In ne bi bil Contador, če ne bi dal svoje vodstvo, da se brani.

Od prvih metrih Mortirolo Španec šli besno tempo gor, prehiteti enega kolesarja za drugo. Hitro je potegnil sekunde, tudi König, ki se niti ni trudil obesiti na kapetana Tinkoff-Saxa. “To bi varjeni,” je poudaril.

vzponov griči Giro Contador črtaste kot cestni stekel vzdolž ravnine plesali v pedale.Še vedno daleč pred vzponom vrhu je zvlekel na vodilni trio Landa, Aru, Kruijswijk in ko je sanjal tempo, nato pa se je napadel.

In potem se je začela temna trenutek za človeka v belem dresu najbolj mladostnik. Aru drugi tekmovalec neprekinjeno zaporedje eksplodirala, medtem ko je njegov moštveni kolega Landa zasvojen zadaj roza kralja.

Čeprav Aru več približal spali več moči kot je bilo načrtovano, in na vrhu izgubljajo na upalující voditelji več kot 1, 5 minut. In kaj je bilo v naslednjem kongresu še huje imel punkcija in naslednji noga utrpela tudi svojo psiho.

Ciljni vzpon v Apriky že več človeških lastnosti, a še vedno Landa pokazala agresivno apetit in drugič zapored zgrešil Contador in z njim Kruijswijk.In prav tako kot je v Madonni di Campiglio v nedeljo, je v torek dvignil roke. “To je bil lep dan za mene, morda celo lepši od nedelje”, je dejal Landa. Razlog? Morda je dejstvo, da je v skupnem seštevku, v ospredju njegovega kapitana Arua in je drugi

Za vodilni trio prišel trio Trofimov, Amador, Hesjedal -.. In potem čakali češkim navijačem

Leopold König je imel za dolgo časa izginila iz televizijske kamere in posnetki se mu do cilja vrata, je tekel kot deveti človek na sprejemljivi razdalji 3:19 minut.V skupnem seštevku je zdaj pripada šestem mestu, ko je prehitela rusko Trofimov, vendar pa še vedno hranijo varno v Top 10.

Rezultati še naprej bo vladal Contador, drugi izgubi Landa 4:02 minut.

Roman Kreuziger je izgubil 27 minut in se je povzpel od 12. do 21. mesta.