Lasten cilj Carl Ikeme ohranja Hullove slabe upi, da bodo živo samodejno napredovali

Tigri ležijo osem točk za Brightonom v drugem avtomatskem promocijskem mestu s petimi preostalimi igrami.

Hull je z zgodovinskim ciljem Adame Diomandéja prevzel zgodnji vodnik, preden so gostitelji zmagali v času poškodbe. Hull je prišel v igro z samo enim zmagom v svojih prejšnjih osmih prvenstvenih tekmah in vodja, Steve Bruce, je naredil pet sprememb s strani, ki je narisala 2-2 na Huddersfieldu.

Z Wolvesi so se na sredi tabele Kenny Jackett premikali tudi s štirimi spremembami s strani, ki je 0-0 doma na Blackburnu.

le pet minut, ko je Hull prevzel vodstvo skozi Diomandé.Ahlan Elmohamady je bil dolg zadetek za Allana McGregorja in ko je Dominic Iorfa napačno udaril žogo, Carl Ikeme ni uspel zbrati žoge pod pritiskom Abel Hernándeza in Diomandéja, ki je bil predstavljen z odprtim golom in imel preprosto nalogo

Diomandé je dosegel zamenjavo proti Huddersfieldu in povrnil vero, prikazano v njem, tako da je začel z začetnim ciljem.

Hull je odšel ponovno zaprli, ko je Sam Clucas streljal ravno z desno nogo, potem ko sta Jakea Livermora in Elmohamadyja blokirala poskuse.

Obiskovalci so se skoraj vrnili, ko se je Jack Price zožil precej čez križ Jeremy Helan in, V igri so bili nagrajeni z ekvilajzerjem. Volkovi so bili na tekmi s 19 minutami, saj so kar najbolje izkoristili Alex Bruce.

Bjorn Sigurdarson je našel Helan v vesolju na levi in ​​njegov križ je od šestih jardov z neoznačenimi Volkovi kapetan, Edwards. Hull je po dobrem zagonu izumrl in poskusil povrniti prednost z desetimi minutami pred polčasom, vendar je Hernández videl, da je bil njegov strel blokiran, preden je Clucas izstrelil od prehoda.

>

Obe strani sta poskušali prevzeti nadzor nad drugo polovico, vendar je najbližja zgodnja verjetnost, da je Mojzes Odubajo odšel iz zunaj območja iz vogala Clucas.

Ker je domača stran postala vse bolj nervozna in ki so gledali bolj verjetno, da bodo zmagali zmagovalca.

S 15 minutami je Hernández z majhnim strelom izkrvavil nizko streho in kljub naporom, Ikeme se je spustil na levo, da je žogo preusmeril.

Volkovi so ujeli Hulla na prelomu in domača stran je skoraj plačala ceno, saj je Sigurdarsonov posnetek prisilil McGregorja, da se je vrnil.

Jake Livermore, Hernández in Sone Aluko so vse zamudili pozne možnosti pred zamenjavo prostega strela Snodgrassa v podaljšku, me in prečkam črto.