Kljub slabi sezoni. Čestitke za legende so pripeljale Price do solz

Premagal tako Golmanský legende, kot so Ken Dryden, Patrick Roy, Jacques Plante – vsi so večkratni zmagovalci Stanleyjev pokal

Ventilatorji Montreal v tej sezoni ni preveč razlogov za podobne reakcije.. Ekipa se je iz poraza na poraz in novo leto skoraj vedeli, da bi raje “boj” za najvišji položaj v osnutku pred postopkom v končnici.Tradicionalni “Olé, Ole” nadomesti s časom v areni tišine, in celo občasno Citati lastnih igralcev. Home

Tako nenavadno, a ponosnih kanadskih hokejskih navijačev iz Meke.

zgodovinski trenutek za nekaj časa, vendar je vzdušje se je spremenilo v zadnji domači tekmi sezone proti močnim Winnipegu.

Ne glede na slabe leto, ne glede na šibko obliko zvezd vratarja.

“V tej sezoni gre skozi zelo težke čase. Občinstvo pa se je kljub vsemu dvignilo in me plopalo, res mi je veliko pomenilo. Nikoli ga ne bom pozabil, “po igri ni skril zelo mirnega vratarja.”

Doživlja najslabšo sezono svoje bogate kariere. Odstotek uspeha je med vratarji do petnajstega.Za zmagovalca več posameznih pokalov, olimpijsko zlato medaljo, velja za enega izmed najboljših na svetu, je res bedno leto.

V motivov je TV RDS videti kot trideset let vv od reakcije občinstva je preselil.

“Očitno je, da sprejem Careyev je do solz. Kljub temu je nesrečen sezono navijače še vedno na njihovi strani, “je povzel celotno situacijo komentator Marc Denis -. Tudi nekdanji NHL golman Home

” To ni odgovor sem res potrebno, “je dejal Cena čustva po tekmi.

Bil zgodovinsko tekmo 557 najbolj znan klub zagotovo predstavljena drugače, je Montreal izgubili 4: 5 po podaljšku. Vendar pa je zadovoljen čestitke iz dveh legendarni Vratar Patrick Roy in Ken Dryden.Podobno je aplavz tradicionalno prodanih nagrad.

“To ni bilo enostavno slišati, da je to občinstvo klicala. Patrick in Ken sta v preteklosti večkrat srečala. Cenim, da so našli čas in čestitali. So legende in legende o celotnem tekmovanju, njihove besede so zelo pomembne, “se je Price nasmehnil, najboljši plačan vratar sveta.