Karlovy Vary je osnovni del, zdaj pa najde svoje nasprotnike za igro

“Seveda smo bili veseli, da nam je uspelo osvojiti temeljno vlogo,” je dejal po zadnji zmagi v Prostejov 2:. 1 pomočnik Carlsbad trener Tomas Mariska za spletno stran kluba

Njegovo moštvo je v Prostejov na domači rezultat v žrebanju. Prvi cilj v Prostejov, imeli gledalci čakati vse do 34. minute, ko napadalec Jan potiska domov Rudovský.

“Mi smo tukaj, da potrdite prvo mesto v tabeli z zmago Češke Budejovice. Vendar pa nismo vstopili na dirko, kot smo si predstavljali.zamudili gremo domov smo igrali v osebnih dvobojih, tako da nismo prejeli tudi priložnosti, “pravi Mariska trpi energije v prvih dveh tretjinah dvoboja na ledu Prostejov.

To je bila vidna razlika do zadnjega dela. Ko se je začela tretja tretjina, se je igra začela razvijati glede na pričakovani scenarij. Karlovih Vary je imel dovolj časa za razvoj dvoboja, ki je imela tretjo tretjino le 28 sekund. Naprej dosegel odločilni zadetek Jakub spot.

“Od drugem obdobju smo izboljšali pretok in je prišel in možnosti, vendar smo bili soočeni s slabo konča. Po nepotrebnih prekrškov, potem smo dobili v dvojnem slabitev in domače, ki imajo dobre igre moči in šla v vodstvu.Vesel sem, da v tem trenutku nismo bili in smo prišli do zaključka. V tretji tretjini smo imeli veliko možnosti in smo uspeli obrniti rezultat. V dveh tretjinah smo bili boljša ekipa in zmagali smo zasluženo, “pravi Tomas Mariska.

Prostejov Hawks ni v tretjem štirih tekmah in imajo obe točk (86) kot Prerov, zaradi boljših rezultatov niso pred danes zadnji krog baze v WSM lestvici na peti stopnji. “Mislim, da je vsaj točko, ki smo si zaslužili danes. Žal mi je, da smo izgubili tekmo v treh minutah na začetku tretjega obdobja.Očitno je, da so vsi precej glava v končnici se “oddahnil po trenerja igra George Prostejov Vykoukal.

Danes je Energy Poslovite se osnovni del WSM Lige domačo tekmo z Kadaň. KV Arena se igra od 16.00. Zadnja ekipa tabela še zadnjič v severni derbi svetujemo, da Usti nad Labem 6: 4, konča serijo dvanajstih izgub. Tri točke za tri posnetke pomagal zmagati Miniranje Srednji napadalec Jaroslav kos.

Namesto rezultat zadnjem dvoboju pa bo navijači caked hokej zanima razvoja po osmem mestu v tabeli, iz katere proti njeni volji v končnici njen naslednji nasprotnik.Pred zadnjim krogom je Třebíč v zadnjem progresivnem položaju, lahko pa tudi udarijo Vsetín ali Havířov.