Kako blizu smo v London jaguarji NFL franšize?

Noč je bila Buden uspeh kot Luck nastopajo na vprašanja, ki razstavljene prefinjenosti, strast in humor. Na primer, človek, ki nosi Luck dres proti vprašal: “Kako se počutite, da so zamenjali Curtis Painter?” Sreča se smejali, kot povsod NFL UK voditelj in MC za noč Neil Reynolds hitro premika naprej. občudovanje ventilatorjev za Luck je očitna, čeprav je bila soba daleč od uniformirane zbirke oboževalcev Colts, da najdemo na ventilator primeru ZDA

Kljub temu, da je bil Luck je majica top 20 najboljši prodajalec od trenutka, ko je bil napisan, ventilatorji tisto noč prišel oblečen kot Brian Urlacher, Tony Romo, Ndamukong Suh in številnih drugih.V resnici, je bilo zastopanih vseh 32 NFL ekipe na nek način, ki prikazuje dvorezen meč za Združeno kraljestvo v svojem prizadevanju, da zgraditi bazo oboževalcev UK dovolj robusten, da opravičuje stalno franšize.

Stuart Cant od Walsall je bil Bears fan od 80-ih let, ko je William “hladilniku” Perry prvi graced svojo televizijo. Cant je tako diehard, da pred postane oče je vzel letno potovanje videti Bears na Soldier Field.Ampak se bo udeležil le igre hipotetično franšize sedežem v Londonu, če bi nasprotnik Chicago.

“Verjamem, da mnogi oboževalci bi sledili ekipo kot drugo ekipo,” Cant pravi. “Toda na koncu so navijači NFL v Veliki Britaniji že podpirajo ekipo in so to storile že več let.”

Izziv za NFL Veliki Britaniji, je jasno. Še naprej sodelovati nadvišanje in druge že obstoječe diehards hkrati spreobračanja NFL na celotno novo generacijo potencialnih fans.New stadiona za novo ekipo?

Roger Goodell cilj iz NFL franšize sedežem v Londonu je dobro znan, a nikakor je to opuščen zaključek. Toda znaki uspeha so vedno tam.Liga se bo spet igral tri igre v Londonu to sezono, vendar letošnje igre so namenjeni posnemajo Ebbs in tokov tipičnega NFL urnik, ki se začne z Jets-delfini 4. oktobra. Moštvi ostajajo raznolika, seveda, ampak doma igre v 4 tednu, 7 teden in 8 tednih so razporejeni na analogen način kot domače igre franšize, in apetita javnosti, da se redno udeležujejo iger, ko niso nastavitev kot poseben dogodek . Vse tri igre letos se bo začela ob 1.30pm UK času. Premikanje čase Kickoff je dramatičen odmik od večinoma prejšnjih 18:00 UK Kickoff časih, ki so bili poskrbljeno za ZDA, ne navijači v Veliki Britaniji.London je videti vse bolj prepričani, da bi dobili NFL franšize, vendar bi to delovalo? | Sean Ingle Preberi več

Najbolj zgovoren kazalnik ambicije rasti NFL prihaja iz denarja lonec znan kot pogodba o televizijskem NFL. Lani je Sky Sports razširili svoje dolgoletno razmerje z NFL v Veliki Britaniji za nadaljnjih pet let, in v letu 2015 bo oddaja 80 iger, vključno ponedeljek Night Football prvič, kot tudi njeno običajno fare v končnico in Super Bowl.Pogoji pogodbe so se hranijo pod obloge, vendar bi bilo težko, da vzajemno donosno partnerstvo ne predstavljate.

Špekulacije, da se franšiza, lahko prihajajo v Veliki Britaniji je bila dodatno gorivo julija letos, ko je Tottenham Hotspur je napovedal, da njihov novi stadion, naj bi odprli leta 2018, bo gostil tudi NFL igre. Stadion bo gostil najmanj dveh tekmah NFL v vsakem letnem času za 10 let in bo zgrajen posebej za namestitev NFL ekipo.Uradniki napovedal, da bi polje zložljivo travo površine z umetno travo pod, skrajšanju časa bo trajalo, da preklopite med usposobitvi za nogomet in NFL tekme, in stadion načrt zdaj menda tudi garderobe dovolj velike za NFL ekipe 53-man roster.Sedežev za stadiona Spurs naj bi max ven v prijetnem NFL-velikosti 61.000, v nasprotju z Behemoth Wembley stadionu, ki sprejme do 84.000 za ameriški nogomet.

Če pa diehards kot nadvišanje ne bo nakup vstopnic za ekipo s sedežem v Londonu, ki je točno bo zapolnila teh 61.000 sedežev.

Čeprav Goodell večkrat izraža gotovost v svoji želji, da bi hišo franšize v Londonu, je običajno, da se prepreči posebnosti v postopku, da bi se to zgodilo. Gradnja temelj en ventilator v času,

direktor NFL UK, Alistair Kirkwood, ponuja bolj pragmatičen pristop.Kirkwood, ki je bil izvršni NFL Veliki Britaniji od leta 2000, kraji gojenje novo bazo oboževalcev na vrhu njegovega seznama številnih nalog.

Glede na Kirkwood, 3,1 milijona Britancev zdaj menijo, da so navijači NFL, ki temelji na samo- poročali raziskava razdeljeni v februarju. Ta predanost NFL lahko segajo od gledajo tri tekme na leto porabi 10 ur na dan porabijo liga news.Tottenham sporočamo, 10-letni dogovor, da gosti NFL igre na novem stadionu Preberi več

Kirkwood verjame, da bi da bi bila upravičena niti ekspanzijsko franšize ali bo dovolj privlačna za obstoječo ekipo razmisliti selitev, ventilator baza UK potrebuje, da raste za 5,5 ali 6 milijonov.Medtem ko Kirkwood očitno strinja cilj Goodell je volilne pravice s sedežem v Londonu, da ne preživijo veliko časa iskal naprej. To je zato, ker je njegovo oko na proces, dodal eno novo ventilator naenkrat. Mlajši bolje.

Kirkwood pravi povprečna starost ventilatorja, ki obiskuje NFL igre na Wembley je 33, medtem ko je povprečna starost za NFL ventilatorja v Veliki Britaniji le 27.V nasprotju s tem pa je povprečna NFL ventilator v Združenih državah Amerike, je 44.

“Ti boš, da se pritoži na nekoga, ki ima več časa na svojih rokah, morda brez družinskih obveznosti,” Kirkwood pravi. “. In ti ljudje so lahko bolj odprti za športne in druge stvari, ki vam bodo pomagali določiti, kjer je v 30. in zunaj morda veste, kaj vam je všeč”

rast v Veliki Britaniji je bilo resnično eksplozivno – NFL UK šteje 2,5 milijona navijači so pred “navdušeni” le dve leti – in optika so bolj omamljanje.Festival na Regent Street pred vsako igro International Series redno pritegne ogromne množice, in skoraj na vsaki tekmi na Wembleyju je razprodan, čeprav en opazovalec pravijo navijači ponavadi navijanja z “vljudnim aplavzom”, v nasprotju z prepihani iz glasilk, ki gre z NFL množice v ZDA. Kirkwood je opaziti tudi v korist slave zagovornikov za šport. Spurs in England napadalec Harry Kane je Neposramljen Patriots ventilator.Kirkwood opozarja tudi, da so mnogi igralci ragbija NFL navijače – tudi svetovni pokal zmagovalni kapetan martin Johnson -. In radi govorijo o tem z vidika crossover

Kirkwood, ki je dobil svojo prvo službo z NFL po pisanjem liga podpredsednik noto seznamom Top Ten stvari liga je počel narobe mednarodno in pravnih sredstev, ki bi ga lahko ponudi, je verjetno njegov utrip na divergentnega fan bazo več kot kdorkoli drug.

“Vsak ima drugačno zgodbo, Kirkwood pravi. “In resnica je moramo dobiti ljudi, da skrbi za nekaj, kar ni nujno, da se goji v. Ali ljudje v športu, saj sledijo ekipo prvič, ali je igralec?Kaj je to, o športu, ki je podobna športu lahko všeč, pa tudi razlike? “Facebook Twitter Pinterest Vzpon NFL v Veliki Britaniji.

Da bi pritegnili potencialne ljubitelje NFL, urad Veliki Britaniji je ponudila različnih izkušenj in izobraževalnih elementov poskrbljeno za ljubitelje brez korenin v športu. Na nerazvite ravni, uradna spletna stran NFL britanski ponuja oddelek, namenjen učenju igro. Po tem, njen socialni mediji roko redno tweets iz izbore “spoznajo” serije spletne strani, ki ima diaprojekcijo z zelo benigne informacij za absolutne začetnike.Na primer “Spoznajte Green Bay Packers” Fotogalerija funkcije, osnovne podatke, kot Lambeau Field da je ekipa doma in Aaron Rodgers je njegova podajalec.

Pisarna UK je našel veliko uspeha s svojo edinstveno ventilatorjem forumi, ki zagotavljajo tisti, v navzočnosti posebnega povezljivost za igralce ne razširja v Združenih državah Amerike. V marcu, Odell Beckham nastopajo samo vprašanja iz občinstva v Londonu, je nastopajo svoje vozovnice.Ti dogodki praviloma vključujejo nekatere element Xs in Os, kompleksnost, ki se spreminja.

V primeru 2013 v Dublinu, ki pokaže Vikingi tight end Kyle Rudolph, Sky Sports analitik Jeff Reinebold izkoriščena Rudolph dokazati zapletena nogomet jezik, kako lahko sprejemnik odcepijo od gol.

Reinebold, ki je treniral v NFL Evrope Rhein Fire leta 1996 in je trenutno posebna ekipe koordinator za Hamilton Tiger mačke, pridruži Reynolds na oddaj Sky in meni, da je televizija še vedno najboljši vstop v NFL fandom. “Misijonar dela, ki gre v igri je tako edinstveno primeren za televizijo, Reinebold pravi. “Poglej vse stvari okoli igro, zaradi česar je spektakel.”

Kot je fan bazo NFL UK zrasla, tako da imajo tudi Reinebold in Reynolds “profile.So co-host znotraj kramljanju, najbolj poslušal NFL podcast zunaj Združenih držav. Prav tako nimajo tipične talent miselnosti sami spodbujajo. Namesto tega imata jasen cilj: spodbujanje šport in prinaša nove oboževalce.

“Ko smo predvajali, mislim, da o tem, kako lahko ta igra privlačna za ventilator, ki je pravkar kupil naročnino Sky Sports in on ali ona je klikom okoli številčnici. Kako se jim, da ostanejo, in prišel nazaj? “Pravi Reinebold.

Reinebold in Reynolds pripraviti na oboževalce, ki jih strateško dodajanjem v izobraževalnih elementov, njihovih oddaj, tako tistih, ki so nagnjeni k nogometu ne počutim kot oni si gledal stop-start trainwreck.Kirkwood priznava, da so lahko nekatere informacije nepopolne za diehards, vendar verjame, da je ukrepanje igro samo in preostali komentar drži, da frakcije engaged.Will so Jags nosil krono?

Delo je očitno plačuje dividende, vendar obstaja še en zanimiv plast na misijo. Kako NFL UK uskladiti raste privržence kot celote s spodbujanjem Jacksonville Jaguarjema, trenutna “domača” ekipa in nesporna kandidatka za premestitev?

V jaguarji so v tretjem letu za štiri leta Ukvarjamo se igrati eno domačo tekmo sezone, na Wembleyju, in poročila kažejo, da se bo lastnik Shahid Khan napove podaljšanje štiriletnega ko je “gostitelj” jaguarji račune v Londonu oktobra.Prizadevanja za povečanje prisotnosti Jacksonville v Londonu so bile intenzivne. V Jags imajo dva zaposlena, ki temeljijo v pisarni v Londonu, in igralci se pogosto offseason nastopov. Pred nekaj tedni jaguarji varnost Sergio Brown se je za pultom pri podružnici Britanska veriga restavracij, Ed je Easy Diner, da si ogledate zbirko Jags-tematskih burgerje večerjo bodo ponudili za določen čas v jeseni v spomin mednarodni Series.

pisarniški NFL Britanska je nedvomno sprejeli Jags. So močno spodbujajo “Unija Jax” fan klub, ki trenutno šteje 33.000 navijačev kot člani, in se odkrito navijati za njih, da uspe.Tudi Kirkwood, vseživljenjskega Računi ventilator, priznava, da bo naredila izjemo in podporo Jacksonville, ko sta se ekipi pomerili v Londonu.

Nekateri že obstoječe navijači, kot so Simon Webster v Londonu, ki je preživel desetletje kot predsednik Washington podpornikov kluba, so skeptični, kje bi bila podpora izhaja iz “bi bilo treba v Londonu jaguarji” postala realnost.

“Mi bi nikoli navijanja za Jags kot naše,” Webster pravi. “In mi bi zagotovo nikoli ne kupi blago.To bo vedno naša druga ekipa. “

Kirkwood se dobro zaveda tega razpoloženja, in hkrati upa, hipotetično preselili ekipo ali širitev ekipa resnično postane drugi favorit za diehard ljubitelje drugo ekipo, on je bančništvo na nov pridelek ventilatorji z bolj prazno stojalo, ko gre za timsko zvestobe.

Andrew Luck letos vrnil v London v začetku julija za drugo forumu ventilatorja, tokrat s svojim očetom, Oliver, nekdanji NFL Europe izvršni. Nastavitev je bil Stadion Wembley. Ta množica ni bila decked v milijon različnih dresov. Tam so bili moški, ženske in otroci, vsi se absorbira NFL od enega od svojih najbolj veleposlanikov odmevnih.Raznolikost Množica je bila dokaz, da je uspeh strategije NFL je rast v Združenem kraljestvu, in njene neizogibne skušnjavo, da bi prišli do naslednje meje.