Je UFC spreminja v Rollerball?

Tako pravi Jerneja, politično močna izvršni igral z patricija težo, ki jih je veliki John Houseman leta 1975 filmski Rollerball je. Podjetje Jerneja je ena od mnogih, ki so se zarotili, da zagotovi sanirano udobje za množice, s smrtonosno športa Rollerball zagotavlja izhod za pent-up po krvi in ​​dragoceno lekcijo proti individualnosti.

UFC še ni izpolnil prerokbo te distopični meri filma. Za eno stvar, mešani promocija borilnih veščin je ponosna na varnosti, medtem ko Rollerball šteje smrti športnik del rezultata polje.Toda v izdelavo ukvarjajo z Reebok, ki odstranil šport individualnosti, je UFC določene jasno na vrstni red: korporacije in sam šport vezani za prvo, športnike tretji

Uniforme Reebok so najbolj visceralno. spremeniti. Kot uniforme Rollerball je, ki imajo grde “računalnik” pisave spodobi vizijo režiser je leta 1975 od leta 2018, nova UFC kletko obleka je nejasno futuristično in neoseben.

Za borce, kot so Ronda Rousey, ki je nadaljevala svojo UFC vladavine teror sobota z uničujoče Knockout Bethe Correia, bo pooblastil zunaj kletke ji luksuznih paychecks in prepoznavnost imena katere koli druge večje športnik.Za borce, ki ne dobijo filmske vloge in naslovnice revij, dogovor odpravlja velik način, da bi več denarja in izstopajo iz množice.

Iz tega širokega podrazred, večji problem je izguba prihodkov od sponzorjev, ki se uporabljajo za nered svoje hlače in transparenti njihove kotiček osebje umešana Rasprostrijeti, ko je kamera panned več za vnosa. UFC že zdavnaj znebili svojih športnikov Neukusan kratke hlače sponzorjev na primer kondom Depot in pištolo prodajalcev, ampak borci so še vedno sposobni, da bi nekaj dodatnih dolarjev prodajajo prostor na svojih riti in transparenti.

Sedaj, nič na omara borci «vas bo odvrnilo od logotipa Reebok in UFC.Nekaj ​​borci so izrazili svoje nezadovoljstvo, ampak dogovor je naredil.

In tisti v UFC sfero morali paziti, kaj pravijo. Jacob “Stitch” Duran, veteran boks cutman, ki je bil težijo rane v UFC od leta 2001, griped v spletnem intervjuju, ki ga je izgubila veliko denarja na Reebok posel, nato pa takoj izgubil koncert v osmerokotnika.

šiva odhod je velik posel v UFC fandom, ki dvigne znanih obrazov na status slave. Kljub temu, da je druga takšna oseba, da zapusti v Gorčina letos, po Burt Watson, človeka, ki je imel težko delo za vzdrževanje reda v zaodrju med UFC predstave.

spor Watson ni bilo o Reebok.Toda dva nenadne, neosebne odpuščanje kažejo, kako so za enkratno uporabo UFC osebnosti postali.

UFC, seveda, pravi posel je dobra za svoje borce. Ti lahko še vedno sponzorje, dokler oni vse-Reebok v tednu, ki vodi do fight.Ronda Rousey udarci iz Bethe Correia v 34 sekundah Preberi več

“Velika večina prihodkov, prejetih od posel bo razdeljen na UFC športnike, “je dejal tiskovni predstavnik UFC. “Poleg tega, vsak športnik ima priložnost za ustvarjanje dodatnih prihodkov in nadomestila, ki temelji na prodaji Reebok blaga in oblačil, ki nosi njegovo ime ali podobo.”

Kaj jim manjka, je priložnost, da stori kaj nenavadnega.UFC že dolgo umirjena borec vhod v primerjavi z extravaganzas over-the-top na Japonskem in izkorišča na rampi hojo drugih promocijah ZDA, vendar Reebok posel je potisnilo skladnosti na višjo raven. Tom Lawlor, ki tehtajo, v nastopih in boj vhodi so poklonil MMA in pro številkah rokoborbo iz včerajšnjega dne, je želel hoditi ven oblečen ni tako Reebok Tom Lawlor ampak kot Reebok Conor McGregor, ki je eden od največjih imen tega športa, v tem trenutku . Ni dovoljeno.

Lawlor ni dobil, da bi svoj pečat, čeprav je nosil, ne samo en dober nabor Reebok orodja pa več plasti, ki so se veliko časa, da se strip stran odru.Lepo, vendar ne za tribute-vredni trenutki, ki ga je imel v preteklosti.

UFC je preperele nekaj neviht. Po nesrečnem obdobju izgublja moč zvezda z Brock Lesnar in Georges St Pierre, so medenine borci kot McGregor in Ronda Rousey oživiti zanimanje. Stališče organizacije kot top promocijo MMA na svetu, je varna za zdaj.

Toda njegova ponudba, da je eden od najboljših svetovnih športnih organizacij ne bo izboljšalo s kopico dolgčas, zlovoljen ljudje paradirajo ven v kletko. NFL in Premier League zmorem malo nesoglasja, in svoje blago prodaja zdi čisto v redu.Če UFC želi otroke, da se izognejo Rodgers in Rooney majice kupiti nekaj Reebok, morda pooblastil, ki jih je treba izvajati malo manj energije.