Horror je pravljica. Gutierrez je premagal raka in shranil Newcastle

Od leta 2013 je zdravilo Gutiérrez zdravljeno z rakom na sklepcih. Ko je zdelo, da ga je premagal, ga je Newcastle poslal v gostovanje Norwicha. Po vrnitvi pa je bolezen izbruhnila znova in branilec ali vezist, ki so zastopali Argentino potreben za države članice v letu 2010, je bilo lansko jesen, da je narejena kemoterapijo

Navedel je, kljub temu, koliko je močna -.! Bolezni in drugič poraženi

ljubitelji Newcastlu, kjer se je praznoval, vendar se ni zdelo, da bi bil kdaj lahko videli na igrišču v črno-beli dres. Zdelo se je, da bi preživel preostanek sezone v rezervni ekipi, vendar za njega ni bilo prostora. Zato Gutierrez želel vrniti domov v Argentino in njegov klub v januarju dovoli, da bi razpravljali o prenosu Velez Sarsfield.

Ta poteza, ampak na koncu padel, na srečo za Newcastle.Gutiérrez je imel novi trener John Carver vrnil v prvo ekipo in navijači so njegov najljubši nazaj na igrišču. Tudi brez dolgimi lasmi, ki je prišel na zdravljenje, vendar pa je spet v dobri formi.

Ampak to ni bilo ekipe, je opotekel iz poraz premagati in je začel padati nevarno nizko mizo. V zadnjem krogu je igral doma v West Ham, in to zagotovo preprečila nevarnost izpada, je bilo za zmago.

Pri drugih velikih igralcev živcev za Gutierrez, ki se je spremenila življenjske vrednote, več izziv. “Čustvena zame je bila prva tekma po zdravljenju. Od takrat samo osredotočiti na vsakem naslednjem krogu, “je dejal pred tekmo. “Ampak jasno je, da bo pomembno tekmo. Najpomembnejša stvar, ki sem jo igral v zadnjih letih.To moramo dokazati za oboževalce in celo mesto! ”

Kot je rekel, je storil. Prvi zadetek je dosegel Sissok na začetku druge polovice, drugi pa je pred koncem dosegel trenutek. Nosil je majico, divje mahal in užival v trenutkih veselja: “Gotovo, 2: 0, reševanje je varno!” “Mora biti napisano v zvezdah,” je rekel trener Carver. Junak dneva se je nasmehnil na televizijskih kamerah in rekel: »Ponosen sem, da sem to storil na koncu. Nisem vedel, ali bi pred nekaj meseci igrala nogomet. Zdaj to…To je kot v filmu. ”

Za Gutierreza je bil sladek zaključek sedemletnega angažiranja. Njegova pogodba se konča in izgleda, da zapusti klub, s katerim ima močan odnos.Za tiste, ki ostanejo, ima jasno sporočilo: “Ne morete ponoviti napak, ki so se zgodile v letošnjem letu!”

Razumne besede. Če bi Newcastle igrala naslednjo sezono, to ne bi bilo ponovitev podobne pravljice. Še posebej, če v kadru manjka glavni reševalec.