Horácké derbi? Oglaševanje na hokej in zmago domače Třebíč

Potrjen: hokejski derbi med Major League ekipe Trebic in Jihlava še vedno pritegne veliko pozornosti. Ta ponedeljek, v katerem Horácká Slavia premagal obisku Dukla 2: 1, spremljati, Třebíč arena 4.120 gledalcev. Tak obisk v letošnjem letu za vsako domačo tekmo za vsako hokejske celotno Highlands še nezavítala.

“To je bil obisk na najvišji v dveh letih, kar je poteza,” je povedal klubsko spletno stran Třebíč golman Martin Falter. “Atmosfera je bila odlična. Tekma, ki je bila odlična v vseh pogledih. Kot predstave na ledu in na tribunah, kjer navijači navijali za obe ekipi v okviru spodobnosti. “

Ventilatorji zagotovo ne bo žal. “Ljudje, ki so prišli na stadion, videl lep hokej.Nobena ekipa nima ničesar sramovati, “je dejal trener Jihlava František Zeman. “Občinstvo ustvarili fantastično vzdušje in gledala parado celo tekmo, ki je odločilo le malo stvari,” je dodal trener George Třebíč kroglice.

Prva napaka, Jihlava, ki je pravkar začela v drugi minuti je domači linije.V svojem četrtem začetku letos že četrtič Horacku Slavia strelec potisnil David Ostřížek. “David je prišel k nam iz kometov oživiti in videli, da je priča v Trebic okolju,” pravi Kanadčan sedem točk (4 + 3) čtyřiadvacetiletého smeri naprej Extraliga Brno Třebíč trenerja. “Ta čas, dal na tekmi, ki je bila pomembna,” je dejal kroglice.

Deal Dukla iz drugega tretjega dejavnosti je prevzel palico, je moral počakati do začetka zadnjega dela. V 43. minuti je potisnilo priznala, Richard Diviš. Ampak, da se stanje je trajalo le tri minute, nato pa je dosegel zmagoviti gol Jakub Čuřík. “Bolje ekipa izgubila,” je skomignil z rameni Zeman. “Hokej je igra na cilj. Mi je dal enega, dva doma.To je odločeno. “

Kljub temu, da je padla le tri cilje, je imel Horacko derbi veliko za ponuditi. “Ljudje se zabaval, da je oglas za hokej,” je trdil Čurik. “Na koncu sreča nagnjena k nam in nam je uspelo izjemno borbenost,” osveži.

Še en derbi se igra v sredo. V Jihlava bo predstavila Brod, ki je v ponedeljek premagal sama led Litoměřicím 1: 3.